Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ürüggyel lehet érintés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel lehet érintés köztünk?

Figyelt kérdés

Munkahelyen ismertük meg egymást és alapjáraton egyikünk sem puszizkodós, ölelgetős, így köszönéskor sem adunk puszit meg semmi. Volt már 2 talink, de egyik alkalommal sem értünk egymáshoz még véletlenül sem. Félénk ő is, én is. Milyen módon érhetünk egymáshoz "véletlen"?

22/L

2020. szept. 22. 07:46
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Buszon kapaszkodva, séta közben kikerülni vmit, mutatsd meg h érzi-e h szárazabb a bőröd a kezeden vagy akármi
2020. szept. 22. 07:48
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
35%

Így korona idején, Babàm?

Kotonban, max 😆

2020. szept. 22. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Na de most fel akarod szedni a kant, ha jol ertem, es mar 2 randi is volt. Hat szerintem csak smarold le.
2020. szept. 22. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? A randi nem elég ürügy?
2020. szept. 22. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Leírom én miket szoktam csinálni ha flörtölni szeretnék, vagy az előző barátaimnál:

Séta közben finoman hozzáérek a kezéhez "véletlenül". Ha mond valami vicceset, amin nevetek, akkor ráteszem a kezemet a vállára vagy az alkarjára és úgy nevetek. (ez így leírva nagyon gagyi, de élőben működik). Vagy ha sétálunk és jön velünk szemben valaki, akkor közelebb húzódok hozzá, hogy a szembe jövőt elengedjük, de úgy közelebb hogy már összeérjen a vállunk. Vagy mutass valami vicces videót a telefonodon és nézzétek közösen kicsit összebújva, hogy mindketten lássátok :D

De te is megfoghatod a kezét, abból aztán fixre érezni fogja mit szeretnél.

2020. szept. 22. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha randiztok, akkor ugyan milyen ürügy kellene? Egyszerűen simogasd meg, nem kell ezt túlgondolni. Bár így elég nehéz dolgotok lesz, ha mindketten gátlásosak vagytok, és nincs benne a repertoárotokban mondjuk az ölelés, simogatás.
2020. szept. 22. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
Az 5-t miért pontoztátok le?? :D
2020. szept. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!