Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lányt sokszor megöleltek, közeledtek, lepacsiztok, de nem vagytok együtt, akkor "cserébe" várjátok, hogy a lány is kezdeményezzen ilyen érintéseket?
Ha megvan köztetek a kémia, lehetett is volna köztetek kapcsolat, de a lány össze volt zavarodva és visszakozott, így csak barátok maradtatok. Munka során rengeteget érintkeztek, közvetlen hangulatban, és te fiúként alapból laza és közvetlen vagy mindenkivel, tehát nem csak ezzel a lánnyal. A többi munkatárs jóval idősebb, így csak te vagy, akivel ugyanazok a "jelek" flörtként értelmezhetők.
Ezek miatt nem tudom, hogy furán venné-e ki magát, ha néha én is kezdeményeznék ilyen érintéseket? Vagy ha furán nézne rám, ha ugyanúgy viselkednék, ahogy ő, akkor ő se viselkedne kétértelműen? Ha pl elmenve melletted megsimítja a karod, az jólesik, vagy tolakodónak veszitek?
Nem szeretnék r.b.sen viselkedni, rámászni arra, akit visszautasítottam, meg semmi ilyen, viszont ha ezek azt jelentik, hogy a korábbi hülyeségem ellenére még kedvel és nyitott lenne rám, akkor szeretném finoman a tudtára adni, hogy EZ ESETBEN én is nyitott vagyok, átgondoltam a dolgokat, és örülök a közeledésének.
Próbálok a jelek szintjén mozogni, nem szeretnék ilyen tipikus "beszélnünk kell" jellegű beszélgetést erről.
21L 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!