Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak(?) akik joval 30 felett gyúrtàk ki magukat meg csinaltattak fogszabalyzast es egyeb dolgokat, mik a tapasztalatok, amikor mar a megjavult kinezet miatt végre már csinos nőknek is elkezdtetek kelleni?
Én most vagyok 47, 16 éves koromban kezdtem el testépéteni.
Sosem volt sikerem a minőségi nőknél.
Valójában nem is lehet ezeket kiismerni,már nem foglalkozok velük.
F.
hát most mit ne mondjak....ha agyilag ki lehetne gyúrni magad, akkor megtennéd?
csak mert azért azt mindenki érzi a zsigereiben, hogy a testi erő mindig nagyobb ász a nőknél
13.
Már feltéve ha azok a “feljebb” lévő nőknek te kellesz.
Szerintem mindenkinek van egy rétege ahol válogathat, én 47 évesen tudom, hogy azok a nők akik nekem tetszenek, leszarnak.
Akiknek meg én kellenék, azok nekem nem jönnek be.
És kész a patt helyzet..
ja én is igy vagyok vele.....oké szexelni lehet ezekkel a nőkkel is, de egyébként semmilyen perspektiva, mert vagy instabilak és/vagy idősek
tehát egy 40 feletti nőt hova vegyek el 33 éves létemre? Nem fog nekem gyereket szülni, de ha igen, akkor is milyen kilátásokkal?
kicsi tul sok szappanoperat neztel szerintem
marmint hogy ilyen egyugyu a vilagfelfogasod
a valosagban a rosszak nem kapjak meg mindig a buntetest ;)
ez csak a te ketsegbeesetten naivitasba kapaszkodo vilagnezeted szerint van igy
"a valosagban a rosszak nem kapjak meg mindig a buntetest ;)"
Ez igaz, ide pl. büntetlenül lehet ilyen hülye kérdéseket írni.
Szerintem ne az évekkel dobálózzunk, mert ez a nő 45 éves, és szerintem istennő!!
Viszont, magamról annyit, hogy számomra az ilyen kaliberű nők jelentik a nagybetűs nőt!
De azt is megtapasztaltam, hogy ez a réteg az akiknél labdába sem rúghatok.
Pedig én 47 vagyok, tehát vannak a korosztályomban szép nők de mint fentebb említettem, az ő szemükben én alja réteget képviselek.
A velem egy szinten lévők nekem nem tetszenek, csak a szex miatt nem kellenek, mert én gyönyörködni szeretnék egy nőben, nem használni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!