Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan veletek, hogy valamilyen pasit/nőt elengedtetek, hogy ebből úgyse lesz semmi és végül mégis úgy alakult, hogy lett?

Figyelt kérdés

2022. jún. 14. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt! Egy bicajozásnak indult majd egy pihenőnél csok lett majd kapcsolat!
2022. jún. 14. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Igen, a férjemmel voltam így. Ő nagyon nehezen eszmélt rá, hogy én kellek neki, én meg borzasztóan szerelmes voltam belé, de úgy voltam vele, hogy ha nem kellek kapcsolatra, legalább szex kapcsolatban legyünk.

Teljesen kitártam neki minden vágyam, gondoltam ha már kapható extrább huncutkodásra, akkor éljem meg vele. Úgysem látjuk többet egymást... :D Na ahhoz képest 6 és fél éve nézegetjük egymást :)

2022. jún. 14. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2 ferfi erdekelt eddig, mindnel az volt hogy nagyon nagyon akartam oket, ok meg nem. Aztan amikor eltuntem teljesen ok felbukkantak fel ,de akkor mar nem kellettek nekem :D
2022. jún. 15. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább lehetett volna.

Nem gondoltam, hogy az első barátomnak tetszhetek (akkor még nem volt a barátom). Álmodoztam róla, de azt hittem, nem lesz semmi, aztán szerelmet vallott. A kapcsolatunk sajnos hamar kifújt, egy nagyobb vita után elvileg "kiábrándult belőlem". Aztán 2 év múlva felkeresett azzal, hogy még mindig szeret - ezen nagyon meglepődtem, de már csak azért sem viszonoztam a közeledését, mert akkor már új kapcsolatom volt.

Felnőttképzésen egy osztálytársam lepett meg. A képzés elején még tartott a kapcsolatom, de nagyon jóban lettem szinte mindenkivel, így ezzel a sráccal is. Nyilván barátként tekintettem rá. Pár hónappal később vége lett a kapcsolatnak, ezt ő tudta is, sokáig mégsem közeledett, valamint nem jött el a nyári gyakorlatra sem (ő már hamarabb megcsinálta, de simán beülhetett volna pár napra, ideje is lett volna). Művészeti képzésről van szó, szóval a gyakorlat nem egy fárasztó dolog volt, hanem szinte kikapcsolódás. Tudta, hogy én ott leszek. Ebből azt gondoltam, hogy nem tetszem neki, de aztán kiderült, hogy igen, csak addigra már elkezdett más érdekelni.

2022. jún. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!