Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartják olyan fontosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják olyan fontosnak még mindig a külsőt?

Figyelt kérdés
Elvégre az a fontos, hogy a másik ember milyennek lát nem az hogy csúnyának számítasz-e. Most föleg a magasságra, alkatra, arcra, ilyenekre gondolok.

2022. jún. 12. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Szórakozóhelyen nem egy 170 centis 70kg törpéhez akarok odamenni,hanem egy magas,kisportolt,jól öltözött úriemberhez, aki meg is tud bármilyen italra ami épp akkor ott jólesne, és nem az árlistát nézné először.
2022. jún. 12. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem arról volt szó, hogy meg tud-e hívni egy italra.
2022. jún. 12. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Mert kit válasszanak, egy ronda, csoró, kispöcsű, alacsony valakit? Naugye.
2022. jún. 12. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, miről beszélsz. Nekem mindig az számított, hogy én milyennek látom a másikat, nem az, hogy a többség számára "milyennek számít". Ettől még van olyan, aki SZERINTEM ronda, és nem akarok vele kezdeni.
2022. jún. 12. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Magasoknál több a kis pöcsű.. az alacsonyabb férfiaknak nagyobb a farka általában ... 190 centis fickó 12-3 centis kukival viccesen nézne ki
2022. jún. 12. 23:17
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Az elso amit latnak az az, hogy hogyan nezel ki. A masodik, hogy hogyan mozogsz, mennyire vagy ferfias. A harmadik az, amikor elkezdesz valami begyakorolt szoveget eloadni. A negyedik az, amikor leesik nekik, hogy a muveltseged csapnivalo. Az otodik az, amikor az aprot guberalod a zsebedbol, hogy akkor most meghivod valamire. Az igenytelensegrol meg a stilusrol nem is szolva. Mindegyik szamit, csak te a masodikrol azt hiszed, hogy az az elso.
2022. jún. 12. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

Miért kellene foglalkozni olyannal, aki taszít?

Nyilvánvalóan senki nem úgy koptatja le a másikat a külseje miatt, hogy jaj, semleges a külsőd, te már biztosan nem kellesz, mert nincs rajtad semmi extra... Hanem húz egy határt és a kifejezetten dögöset és a semleges, de jó belsővel szerethető, elképzelhetőt egyaránt felölelő intervallumban válogat.

Nyilván van egy kategória mindenki számára a külsőben, amit semmilyen körülmények között nem tudna vonzónak tartani. Kár próbálkozni, aki kicsit is ismeri magát, tudja, hogy hol vannak a saját határai ebben és mennyire tud engedni a külsőből, ha cserébe megkapja belsőre az igényeinek megfelelő embert. De ez nem tolható ki a végtelenségig, az ember a testével együtt ember, ahhoz bújsz hozzá, azzal szeretkezel, annak az arcába mosolyogsz, annak az ajkait csókolod... Ez van.

Ha nem erősséged a külsőd, akkor meg ne olyan módon ismerkedj, ahol azonnal kell döntést hozni, méghozzá a külső alapján. Tinder, random leszólítgatások kilőve. De például baráti körön, munkatársakon, stb keresztül simán lehet sikered, mert ott úgy ismernek meg, hogy nem kell első látásra dönteni arról, mit akarnak tőled. Meg tudod mutatni, milyen vagy emberileg, mennyire jó veled beszélgetni, milyen a humorod, esetleg az értékrended. És ha egy ilyen alap ismeretség után próbálkozol be, már nem a külsőd lesz az egyetlen paraméter, hanem láttak belőled mást is egy kötetlen kontextusban.

2022. jún. 12. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

A külső megfog, a belső..

Én olyannal vagyok aki tulajdonképpen nem tetszik, ez nyilván nem igaz, hiszen közel 20 éve vagyunk együtt. Az viszont biztos, hogy évek kellettek, mire egyáltalán vonzónak találtam, és ezt e személyisége okozta.

Mi kollégák voltunk, összezárva, napi 8-9 órában. Ha egy idegent nem érdekelsz, mert nem lát vonzónak, akkor a megismerésedre 1 perc időt sem fog fordítani!

2022. jún. 13. 02:26
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Azért mert fontos :)

aki rondának született, az megszívta, csúnyán ráb@szott, sajnos ennyi.

2022. jún. 13. 06:49
 10/12 anonim ***** válasza:
9%
A nőkbe genetikailag bele van kódolva a felszínesség. Az első pillanatban, a külsőd alapján eldöntik, hogy van-e esélyed náluk. Ráadásul minden nőnek ugyanazok a férfiak tetszenek.
2022. jún. 13. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!