Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartják olyan fontosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják olyan fontosnak még mindig a külsőt?

Figyelt kérdés
Elvégre az a fontos, hogy a másik ember milyennek lát nem az hogy csúnyának számítasz-e. Most föleg a magasságra, alkatra, arcra, ilyenekre gondolok.

2022. jún. 12. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Most föleg a magasságra, alkatra, arcra, ilyenekre gondolok."

Ilyenkor tulajdonképp a másik genetikájához vonzódsz. Az a mélyen huzalozott késztetés dolgozik a háttérben, hogy olyan emberrel jöjj össze, akivel életképes, sikeres utódjaitok lesznek.

2022. jún. 13. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor én kilógok ugyanis a sok férfi jár a munkahelyemre, és engem abszolút nem mozgatnak meg a jólöltözött, macsó, sportos férfiak pedig előszeretettel bókolnak. Ezzel szemben van egy szemüveges teljesen átlagos öltözetű, kinézetű férfi semmi fényűzés. Engem ő sokkal jobban megfogott pedig sosem nyomult. Mindig udvariasan meg köszön mindent miközben a szemembe néz egy kedves mosoly kíséretében. ☺️
2022. jún. 13. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!