Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek! Ismerkednetek olyan ferfival akinek hererakja volt?
Volt vagy van?
Én nem szeretnék kapcsolatot kezdeni olyannal, aki éppen a rákkal küzd, hogy nézhessem ahogy a szemem láttára haldoklik. Ez túl sok fájdalom lenne, és meg kell védenem magamat ettől. Nem bírnám pszichésen.
De amennyiben az illető épp nem haldoklik, akkor természetesen a herék számától függetlenül kapcsolatba lépnék vele. A herék csak lógnak ott, nekem nőként nem vesz el és nem ad hozzá az életemhez ha egy gombóc van a zacskóban nem kettő. Tényleg mérhetetlenül nem számít. Nem ettől leszel férfi/szexi/macsó. Az hogy milyen állapotban vannak a zoknijaid, többet nyom a latba.
Ha a hegek miatt aggódsz, az se olyan nagy ügy. Mindenkinek vannak hegei.
Jobbulást neked, kitartást és remélem hogy jól alakulnak végül a dolgaid.
Koszonom a valaszokat.
Jelenleg van es majd kiderul,hogy egyaltalan megmaradok e.Bar azt irjak,hogy 90%-ban kilehet ebbol gyogyulni,de ott van a maradek 10%.Termeszetesen en sem mennek bele egy kapcsolatba mikor feluton vagyok a teremtohoz.
Koszonom :)
Ezt dobtta a gep,de remelljuk a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!