Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holgyek! Ismerkednetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek! Ismerkednetek olyan ferfival akinek hererakja volt?

Figyelt kérdés
Ti ismerkednetek olyan ferfival,akinek hererakja volt es ez miatt eltavolitottak az egyik herejet? Valoszinuleg ez a forgatokonyv var ram es nem tudom,hogy a jovoben ez mennyire fog kihatni egy esetleges parkapcsolatra.
2022. jún. 11. 08:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Amennyiben már gyógyultnak van nyilvánítja, és mellette becsületesen tartja az orvosi előírásokat, kontrollokat, további szűréseket, stb., nekem nem lenne akadály.
2022. jún. 11. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
1-es, inkább meg se szólaltál volna.
2022. jún. 11. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze
2022. jún. 11. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Minél kevesebb, annál jobb. Ha meddő lenne, abszolút főnyeremény.
2022. jún. 11. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt vagy van?

Én nem szeretnék kapcsolatot kezdeni olyannal, aki éppen a rákkal küzd, hogy nézhessem ahogy a szemem láttára haldoklik. Ez túl sok fájdalom lenne, és meg kell védenem magamat ettől. Nem bírnám pszichésen.

De amennyiben az illető épp nem haldoklik, akkor természetesen a herék számától függetlenül kapcsolatba lépnék vele. A herék csak lógnak ott, nekem nőként nem vesz el és nem ad hozzá az életemhez ha egy gombóc van a zacskóban nem kettő. Tényleg mérhetetlenül nem számít. Nem ettől leszel férfi/szexi/macsó. Az hogy milyen állapotban vannak a zoknijaid, többet nyom a latba.

Ha a hegek miatt aggódsz, az se olyan nagy ügy. Mindenkinek vannak hegei.

Jobbulást neked, kitartást és remélem hogy jól alakulnak végül a dolgaid.

2022. jún. 11. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Orulj inkabb hogy nem halsz meg. Kit erdekelnek a nok?
2022. jún. 11. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kollégám pont így járt de nem akadályozza a csajozásban,jobbnál jobb női voltak mindig. Mondjuk jó pasi is ez tény.
2022. jún. 11. 16:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Jelenleg van es majd kiderul,hogy egyaltalan megmaradok e.Bar azt irjak,hogy 90%-ban kilehet ebbol gyogyulni,de ott van a maradek 10%.Termeszetesen en sem mennek bele egy kapcsolatba mikor feluton vagyok a teremtohoz.

2022. jún. 11. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Szomorú sztori az biztos. Viszont a fent említett kollégám most vár gyereket a párjával, szóval bármi lehetséges, erőt és kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
2022. jún. 11. 21:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

Ezt dobtta a gep,de remelljuk a legjobbakat.

2022. jún. 13. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!