Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én tartom undorítónak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom undorítónak, mikor 45+ nők, fiatal 20 éves fiúkkal /férfiakkal szórakoznak? Számomra visszataszító...

Figyelt kérdés
Kövezettek meg nyugodtan.
2022. jún. 8. 14:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
És az nem felháborító, hogy egy 20 éves az anyja-korú nővel szórakozik?
2022. jún. 8. 15:10
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
ha fordított az a helyzet az valahogy más ? Ne haragudj már kedves kérdező , de most konkrétan kiragadtál egy nagyon specifikus dolgot az életedből és gyakorin rinyálsz miatta. De legalább az lenne a topic lényege hogy fiatalok miért kavarnak idősekkel , de nem , mert szerinted az oké ha 45-ös csávó 20 éves csajjal van , de fordítva nem. Mi a célod ezzel a poszttal nem értem ? Vagy mi , a feleséged megcsalt egy 20 évessel vagy mi nyomja a lelked ?
2022. jún. 8. 15:15
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Látom nálad is erős a kettős mérce, gondolom nő vagy. :D
2022. jún. 8. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Én voltam huszonévesen egy negyvenes milf nővel, fantasztikus volt. Neked is ajánlom!
2022. jún. 8. 15:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Én simán benne lettem volna valami dögös 40-es nővel 20 évesen vagy még fiatalabban is, de már akkor is ronda voltam. Szép nők meg akárhány évesek népszerűek jóképűek között...
2022. jún. 8. 15:47
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Nekem tetszik. 40n
2022. jún. 8. 16:05
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Inkább szánalmasnak találom. Nem a nő részéről, hanem a fiúéról. Voltam 20 éves, de a fiatal lányok izgattak. 40-es nővel max. csak szex jöhetett volna szóba, de nem vállaltam volna fel , mert cinkes lett volna. Volt egy haverom ,ő összejött egy elvált 30-as nővel, ennyi idősen. Nem a közös érdeklődési kör tartotta őket össze, hogy úgy mondjam.
2022. jún. 8. 17:35
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

40+ nőként én is voltam több huszonéves sráccal az utóbbi egy évben. Miért ne? 😁 Nem akarok komoly kapcsolatot, szórakozni meg sokkal jobb 20asokkal...

Bocsáss meg hogy ha ezzel feltaklattalak :)

2022. jún. 8. 17:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem értem ez miért zavar téged. Akkor mi a helyzet a pedofilekkel meg azokkal, akik állatokkal csinálják?
2022. jún. 8. 17:39
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Talán a 30-40-es nők nem olyan fapin@k és arcos harcosak mint a te generációd. Ha nem is 45+ de egyre többen jönnek rá, hogy minimum 30+-os nőt kell választani 20-on évesen is, mert érettebbek, normálisabbak, földön járnak. Egyszerűen jobb fejek minden szempontból, ez a véleményem.
2022. jún. 8. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!