Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek is visszataszító lenne, ha egy nő azt mondaná hogy ő nem képes ülőmunkát végezni, mert számára szörnyen unalmas?
Figyelt kérdés
Nem éreznétek hogy ezzel méltatlanul leszól titeket, amikor ti jól kerestek ülőmunkával. Plusz elvileg szállodában dolgozik, mennyit kereshet egy ilyen szobalány féle? Mint egy takarító nő?🤣 Elmondása szerint drágább szállodában dolgozik, de és…? Ti is kidobnátok? Nincs segge egy rendes munkához, inkább törülközőt hajtogat🤣😖2022. ápr. 4. 16:52
1/16 anonim válasza:
Ez nem leszólás... nem mindenkinek jön be minden munkakör.
Én se bírnám az ápolók és orvosok munkáját végezni, mert undorodom a vértől. Attól még nem nézem le őket.
2/16 anonim válasza:
A megszólalásod alapján Te nézed le őt és nem fordítva. Ő annyit mondott, hogy nem szeretne olyan jellegű munkát végezni amilyet te csinálsz. Tudod minden meló addig könnyű amíg egy percet sem dolgoztál benne. Én csináltam már fizikai munkát kb. 10 évig és most jelenleg 9. éve egy irodában dolgozom. Összehasonlíthatatlan a kettő. A fáradtság jellege is teljesen más. Én téged dobnálak ki a nagy arcoddal együtt, de ezzel téged is megkímélnélek, hogy az irdatlan vagyonodból ne kelljen egy forintot sem rám a csóró szobalányra költened.
3/16 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm. Takarít az egyik belvarosi 4 csillagos hotelben. Leszól minden diplomás, irodai melót, mert neki olyan nem jutott.
4/16 anonim válasza:
Ez miért lenne visszataszító?
Neki nem jön be az ülőmunka. És akkor mi van?!
Annak azért gondolom oka volt, hogy összejöttetek.
De semmi probléma, legközelebb kezdd ezzel az ismerkedést, hogy mi a véleménye a te munkádról... :,D
5/16 anonim válasza:
Amíg nem kell eltartanom senkit hosszútávon addig nem.
6/16 anonim válasza:
De ezek alapján ő nem leszólta a munkád csak azt mondta ő nem tudná csinálni. Értelmi sérült vagy hogy nem tudsz különbséget tenni?
7/16 anonim válasza:
Ez volt nem leszólás, hogy neki unalmas lenne. Nekem is unalmas lenne mondjuk egy programozó vagy egy könyvelő munkája, pedig szintén csak képernyőt nézek egész nap és abszolút nem nézem le őket. Szerintem inkább te nézhetted le az ő munkáját, sőt az is lehet, hogy védekezésből mondta, hogy miért nem ülőmunkát választott.
8/16 anonim válasza:
Baj van a toronyban nálad az tuti. Nem ő szólt le téged, hanem te őt. Az meg nettó görénység hogy ahelyett hogy elé állnál és ezt így elmondanád neki (na megnézném ki dobna kit akkor) inkább itt vergődsz és panaszkodsz rá.
9/16 anonim válasza:
Nem lenne gond, legalább este kapna egy nagy talpmasszázst a sok talpalás miatt:).
10/16 anonim válasza:
Ha az én munkámat kellene végezni, nem unatkozna. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!