Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek első randikor kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek első randikor kiderülne,hogy az illető fél évet dolgozik külföldön a másik fél évet Magyarországon tölti pihenéssel.Mit szólnál hozzá?

Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 05:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Randin? Ne haragudj, de ezt randi előtt már illene közölni.
2022. jún. 8. 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem keress olyan párt, aki kiköltözik veled külföldre és kint éltek.

Nekem amúgy van ilyen ismerősöm. A nőnek fedez egy elég luxus életszínvonalat (nem kell dolgoznia, szórakozhat, repkedhet külföldre és ott fizeti a szállását), és cserébe, néha valamelyik országban összefutnak. De szerintem ehhez nagyon elkeseredettnek kell lenni, mindkét oldalról (a nő kb. egy külföldről vásárolt feleség, akinek amúgy esélye nem lenne kitörni a "nyomorból", a pasinak meg másképp esélye nem lett volna párt találni).

2022. jún. 8. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Én hosszú távú, komoly kapcsolatra keresek magam mellé valakit (nem múló-futó románcra), és Magyarországon szeretnék maradni, külföldre max. nyaralás. Ezért nekem párkapcsolatra nem lenne megfelelő egy olyan ember, akit viszonylag rendszeresen nem látok, mert fél évet külföldön van. Ettől függetlenül nincs vele semmi baj, csak hozzám nem passzolna.
2022. jún. 8. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!