Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szemeztem egy lánnyal:

én is, ő is "megvizsgáltuk" egymást úgy vettem ki hogy "sűrűn" (2 vagy 3 perc volt a szemezés) rám néz

hogyan tovább? Elakarnám hívni valahova (séta) de nem akarok ott ismerősök, barátok előtt!

(16/F nem volt még kapcsolatom, pls HELP! nagyon tetszik!!!)

2008. dec. 19. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát mikor egyedül van, akkor menj oda, és pl. ennyit mondj: "Elnézét, szeretnélek megismerni, nem lenne kedved délután eljönni velem egy sétára?" Vagy ha sosem látod egyedül, akkor csak bátorság, menj oda, és hívd félre, ott mondd meg neki, nem muszály a barátai elött. Remélem sikerül! Sok sikert!
2008. dec. 19. 15:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam hogy MSN-en szólítom le de az személytelen, vele pedig komolyan szeretnék (illetve személyesen) össze-jöni

2 napja fura érzés a hasamba "szerelemtől lehet"

(NEM ETTEM SEMMI ROSSZAT ÉS TÖK JÓL VAGYOK!)

2008. dec. 19. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:

nagyjából egyetértek az elsővel, annyi különbséggel, hogy az "elnézést" szót vedd ki. ne kérj elnézést, azért mert tetszik neked! "szia, szeretnélek megismerni, blabla"

ha te is bejössz neki, akkor majdnem mindegy, mit mondasz.

2008. dec. 19. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság hogy már szemeztünk 1-2 percet (de lehet hogy csak a stílusom nézte hogy mien borzalmas :( ) de azt hiszem azért kezdet el "nézegetni" mert észre vette hogy nézem
2008. dec. 19. 19:53
 5/7 anonim válasza:

szia

nekem az a véleményem hogy mielőbb add tudtára hogy tetszik neked, mert igy csak kétségek között őrlődsz...

szerintem menj oda hozzá és hívd el egy randira...ha esetleg nincs bátorságod, akkor ha odamész hozzá akkor egy cetlire írd fel hogy hol és mikor szeretnél randizni vele és add át neki és csak annyit mondj: "egy srác küldi neked akinek tetszel...":D

2008. dec. 20. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már nézegetett,akkor az egyáltalán nem azért volt,mert nem tetszett neki a stílusod!Általában akkor "foglalkozunk",figyelünk arra,aki minket is néz,aki nekünk is tetszik.Ha nem jönne be,miért néznénk?:) Bejössz neki,csak légy bátrabb!:) Sok sikert!:)
2008. dec. 21. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezer bocs, azt az "elnézést" szót tényleg vedd ki, mert nem bántottad meg semmivel. Csak nagyon siettem, és hát rosszul írtam. Am meg ha pl. nem akarod félrehívni, mikor a barátaival van, akkor menj oda, és ennyit mondj: "Elnézést lányok, hogy zavarok, de..." - ekkor a kiszemelt lány felé fordulsz - "...szeretném elhívni ezt a szépséget délután egy üdítőre (vagy amire/ahova akarod)." Nem hiszem, hogy megharagudna.

1. válaszoló

2008. dec. 21. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!