Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a randikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a randikat leszámítva nem kommunikálunk?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, legalábbis az én szemszögömből. 2-3 hetente szoktunk találkozni, a találkozók között viszont alig beszélünk, mert nem szeret neten vagy telefonon lógni. Én ezt megértem, de nekem ez így kevés. Már említettem neki, hogy nekem ez így nem jó, azt mondta odafigyel majd, de minden ugyanolyan. Nagyon erőltetni se akarom. Hagyjam a francba az egészet, vagy mit lehet ilyenkor tenni? Számíthatok rá, hogy majd közvetlenebb lesz? Kezd elegem lenni ebből a helyzetből.

2022. jún. 5. 18:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

8-asnak nagyon igaza van!!! 👏👏👏

(Tapasztalat! Ha nem is napi szinten, de érdeklődik!)

2022. jún. 7. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!