Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi nem normális fiatal csaj van?
Arra nem gondoltál, hogy kifejezetten az olyan típusú nők jönnek be akik külsőre-belsőre még komolytalanok?
Nem igaz, hogy nincs ebben a korosztályban olyan nő, aki nem keres komoly kapcsolatot. Azonban a bulis, alkalmis csajoknak is van egyfajta kisugárzása, személyisége, ami lehet téged vonz tudat alatt. Tehát gyakorlatilag nem veszed észre a komoly nőket.
Miért ne lennének normálisak attól, hogy ilyen fiatalon nem akarnak komoly párkapcsolatot és elköteleződést? A fiatal kor nem ennek az ideje.
Persze tök oké, ha valaki feleséget/férjet keres ennyi idősen, de ne nézzük már le azokat, akik lazábbra veszik a dologot.
Nagyon nem bírom ezt a mentalitást....22 vagyok, van egy alapdiplomám, mesterre járok, kaptam ösztöndíjakat, részt vettem ösztöndíjprogramokban (kiutazással), mert jók az eredményeim, folyékonyan beszélek két idegennyelvet, vannak céljaim ÉS ezek mellett igenis szeretek bulizni, eljárni barátokkal iszogatni, billiárdozni, kirándulni stb stb mindenhova.
Akkor ettől miért is ne lennék normális??
A kapcsolatokról annyit, hogy van annyi eszem hogy nem szülnék/házasodnék ennyi idősen a semmire. Majd ha lesz megfelelő kapcsolat, egzisztencia stb majd akkor lehet család. Addig meg az ember élvezni akarja az életet és nem feltétlen azon rágódni mi lesz holnap. Csak azért mert mondjuk az ember jó darabig nem akar házasságot, "letelepeni" attól még gondolhatja komolyan a párjával..
A 6-oska mennyire jól mondja.
1000%-ban igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!