Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 35 éves faszi, mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 35 éves faszi, mit akar egy 25 éves kiscsajtól?

Figyelt kérdés

2022. jún. 4. 18:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én inkább kezdek egy termékeny nővel.

Nem minden 25 éves instán nevelkedett, illetve nem minden 25 éves idióta. Én sem szeretem a cicibaba típusú nőket semmilyen korosztályban sem. De ez mitől lenne korfüggő szerinted?

"Nem kellesz a veled egyidőseknek?"

Ennek semmi köze hozzá. Egyszerűen vonzóbbnak találom általában a 25 éveseket a 35 éveseknél. Pont, hogy azok a férfiak tudnak sikeresen ismerkedni a tőlük fiatalabb nőkkel, akik amúgy is általában vonzónak számítanak.

2022. dec. 10. 14:25
 22/27 anonim ***** válasza:
A termékeny 25 éves biztos veled fog maradni, hiszen a mai társadalom pont arról híres, hogy 25 évesen szülnek gyereket. :) Ne röhögtess. Lehet beszül neked egyet, de majd jön egy jobb faszi az instáról, tinderről, aztán már le is leszel cserélve. :) Nem azért vagy sikeres a 25 éveseknél, mert vonzó a külsőd, hanem mert vonzó a pénztárcád, hogy több lóvéd van mint 25 éves palinak és mert vonzó az egzisztenciád, feltéve ha van. Ne ringasd magad álmokba, mert ez itt 2022 és nem 1990. :)
2022. dec. 10. 15:08
 23/27 anonim ***** válasza:
Egy igazi férfi nem kislányt keres magának, hanem egy igazi nőt. :)
2022. dec. 10. 15:09
 24/27 anonim ***** válasza:

22. De te miért ebben az instás-tinderes világban élsz? Nem minden nő ilyen. A fiatalok között sem. Úgy érzem te valami nagyvárosi felszínes szar karrierista közegben élsz, ahol csak felszínes nőket ismersz. A fiatalok közt is ugyanúgy vannak vallásosak, visszahúzódóak, monogámok, instán nem vagy alig fent lévőek, szociális médián nem aktívak, tinderen nem fent lévőek, stb. Most csak mondtam egy pár csoportot, akik nem olyanok, mint az átlag.

Nem ismersz, nem tudsz semmit rólam. Pont hogy anyagilag nem állok olyan hű de jól (de annyira rosszul sem), viszont egész jól nézek ki és fiatalabbnak is a koromnál.

Nem 25 évesen beszül egy gyereket, mert általában nem 1 éven belül szülnek a nők, mint ahogy megismerik a párjukat. De 25-30 között simán szülhet egy nő egy többéves stabil kapcsolatba, igen.

2022. dec. 10. 15:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem te nő vagy és nem pasi ahogy állítod. :) Nagyon fel vagy háborodva azon amiket a 25 éves nőkről írok, gyanús vagy cicus. :)
2022. dec. 10. 15:36
 26/27 anonim ***** válasza:

25. Azta! :D

Én rólad gondoltam ugyanezt, hogy biztos nő vagy valahol 35 körül. Bele is akartam írni az előző válaszomba, de mondom inkább kihagyom, mert nem akarok annyira személyeskedni, amennyire te.

2022. dec. 10. 15:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Szóval nő vagy. :D
2022. dec. 10. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!