Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves koromig nem tudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves koromig nem tudtam "összeszedni" egy barátnőt sem, ezek után kicsi a valószínűsége hogy legyen?

Figyelt kérdés

Szociális készségeim eléggé rosszak. Külsőre nem nézek ki rosszul, szoktam tetszeni a lányoknak. Csak az nem megy hogy kialakítsak kapcsolatot. Meg eléggé felénk vagyok, meg önbizalom hiányos is.

Van olyan lány akinek szimpatikus lenne egy ilyen fiú?

2022. febr. 26. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem késő, csak szedd össze magad.
2022. febr. 26. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Javítsd a szociális készségeid, ha tudod, hogy azokkal van gond.
2022. febr. 26. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szánd rá magad, és tegyél azért, hogy leküzdd az önbizalomhiányt. Ha máshogy nem megy, fordulj pszichológushoz. Egyébként kezdésnek azt javasolnám, hogy tedd félre a párkapcsolat-témát, és fejleszd az önismereted, legyenek céljaid, hobbijaid, találd meg a helyed, legyél rendben magaddal. Ha sikerül ezen a téren előrelépned, az a szociális életedre is pozitív hatással lesz.
2022. febr. 26. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a külsőd rendben, akkor tényleg csak azon múlik a dolog hogy nem lépsz. Annyi olyan lány van aki ráakaszkodik olyanra is akit nem érdekel… szóval szerintem tényleg csak a bátorságodat kéne összeszedni és máris sokkal jobbak lennének az esélyeid.
2022. febr. 26. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem lesz, nekem se lett.
2022. febr. 26. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Eselytelen. Ahhoz meg kene valtoznod, de pont azert vagy sikertelen, mert valtozasra is keptelen vagy.
2022. febr. 26. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Változtass rajta hogy legyen.
2022. febr. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!