Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok és tetszik egy 50-es férfi. Felejtsem el, ugye?
Figyelt kérdés
Mióta megismertem, nem tudok másra gondolni. Sejtem, hogy én is tetszem, de nyilván egyikünk sem lépett még.2021. máj. 4. 12:18
1/15 anonim válasza:
Ne. Én is leszek egyszer 50 éves és ez királyul hangzik. Annyira jó tudni, hogy a sok ellenkezés és fújolás ellenére azért mindig van mondjuk igazából 10-ből 2-3 nő, akiknek bejönnek az idősebb férfiak.
27/F
3/15 anonim válasza:
Te tudod. Végül is mit veszíthetsz?
4/15 anonim válasza:
23 voltam amikor összejöttem az akkori főnökömmel, ő 49 volt.
5/15 anonim válasza:
Miért ne? Ha persze nős, akkor kicsit más a helyzet, annak lehetnek veszélyei.
De ne a kor döntsön. Fiatal vagy még, megteheted.
6/15 anonim válasza:
Miért kellene? Inkább legyen rossz tapasztalatod, minthogy gyötörd magad évekig, hogy miért nem próbáltad meg.
7/15 A kérdező kommentje:
4-es, még együtt vagytok? :) Nem, nem nős. Elvált... van korombeli gyermeke is.
2021. máj. 4. 12:49
8/15 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy eddig a legtöbb válasz normális és támogató volt. Általában nem ez a jellemző, amikor felmerül korkülönbség, de örülök neki.
9/15 anonim válasza:
Független, felnőtt emberek vagytok, így csak kettőtökre tartozik, hogy mit kezdtek egymással.
10/15 anonim válasza:
4-es vagyok, nem vagyunk már együtt, de 2,5 évig tartott, szóval nem nevezném futó kalandnak :)
Ha neked bejön, tudd meg, ez kölcsönös-e, és hajrá... Mit veszíthetsz?
Voltak előtte is pasijaim, sőt amikor összejöttünk még kapcsolatban voltam, de soha azelőtt nem éreztem magam annyira nőnek mint mellette.
Nagyon sokat köszönhetek neki és a kapcsolatunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!