Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz megemészteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megemészteni/felfogni az embereknek, hogy a kinézet igenis fontos?

Figyelt kérdés

Főleg az első benyomáskor? Ráadásul ez ugyan így működik férfiak és nők esetén is, hiszen mindenki olyan párt szeretne akihez vonzódik.

Mi értelme van naponta emiatt vekengeni a gyakorin, amikor ez egy teljesen természetes dolog?

2022. jún. 3. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme volt kiírni ezt a kérdést?
2022. jún. 3. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetes dolog igen, ki állítja az ellenkezőjét?
2022. jún. 3. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
5%

Csak hülye nők szokták itt az ellenkezőjét állítani... Mi férfiak ezerszer elmondtuk már, hogy szintek vannak és egy nő soha nem fog egy szinten alulival leállni. Mégis miért tenné!? Mi se állunk le ronda meg dagadt nőkkel... 1-2 példa pár perc alatt hülye nőktől:

11-es hozzászólás:

"𝗡𝗶𝗻𝗰𝘀𝗲𝗻𝗲𝗸 "szintek", ezt felejtsd el. Csak a nőgyűlölő incelek találták ki..."

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

14-es hozzászólás:

"A külső mulandó, 𝗻𝗲𝗺 az alapján választanak párt azok, akik vélhetően hosszútávra keresnek kapcsolatot és számukra 𝗻𝗲𝗺 mérvadóak a felszínes külsőségek"

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

11-es külön röhejes, hogy hülye nőként pont inceleket idiótázza le, akik szerint vannak szintek...

2022. jún. 3. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Az ellenkezője is igaz, hogy jól néz ki, de nem bírod elviselni magát az embert.
2022. jún. 4. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Régen én is így gondoltam, mert azt hittem hogy aki számára fontos a kinézet az felszínes és nem akar semmi komolyat.

Természetesen ez úgy baromság ahogy van, amire később én is rájöttem, és ki is tudtam javítani ezt a fajta téves felfogást. A kinézet igen is fontos, ugyanakkor szubjektív dolog, de az tény hogy a "Külső megfog, belső megtart".

Senki sem lenne szívesen párkapcsolatban egy olyan személlyel akihez nem vonzódik testileg, vagy nem tetszik neki a kinézete.

2022. jún. 4. 00:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A baj ott van, amikor mindenki top 10-est akar, a többivel meg nem foglalkozik. Olyan szempontból szubjektív, hogy nekem inkább a 3-ok jönnek be.
2022. jún. 4. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

""𝗡𝗶𝗻𝗰𝘀𝗲𝗻𝗲𝗸 "szintek", ezt felejtsd el. Csak a nőgyűlölő incelek találták ki...""

Ja, csak a szintek nem úgy vannak, ahogyan ti elképzelitek. Százszor linkeltetek már be ide olyan "csedeket", akik a nők 95%-nak garantáltan nem jönnek be. Menőnek vélt telepi suttyó gyereket, agyon kokszolt konditerem szökevényt...

2022. jún. 4. 00:51
 8/8 SaJt01 ***** válasza:
92%

A kettő egyszerre fontos.

Hiába Cara Delvigne ha az első mondatával lehoz az életről akkor felejtős. Meg hiába tökéletes szellemileg ha nem hoz lázba akkor hogy tudnánk együtt lenni. Mindezeken felül az összes eset egyedi, nincs 2 ugyanolyan helyzet ezen a téren.

Ez teljesen magától értetődő. Néha az a benyomásom hogy akik ilyeneket kérdeznek azoknak nincs tapasztalata ismerkedés téren.

2022. jún. 4. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!