Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nő létemre gáz leszólítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre gáz leszólítani egy pasit, aki megtetsztett?

Figyelt kérdés
Konzervatív neveltetést kaptam és ez még mindig távol áll tőlem. Pedig nagyon tetszik most valaki. Szerintem én is tetszhetek neki, de ebben biztos nem vagyok.

2022. máj. 31. 09:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. máj. 31. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen kezdeményezhetsz.

Gondolj bele. Mi bajod történhet?

Maximum annyi, hogy elututasít.

Na és akkor meg mi van?

Égvilágon semmi. De legalább megpróbáltad.

Nem fog összedölni a világ akkor sem, ha nem jön össze.

Nem szabad elkeseredni, menni kell tovább.

Mi férfiak már edzettek vagyunk ebből a szempontból, mert 10 nőből 9 szinte biztos, hogy elutasít bennünket.

Ahhoz, hogy ne utasítson el bennünket egy nő, ahhoz sajnos nagyon jól kell manapság kinézni. Mondhatnám, hogy szinte tőkéletesnek kell lenni.😢 Testalkat, arc, munkahely, fizetés, sárm, mindennek passzolni kell. Mindennek a helyén kell lenni. 😥

Ezért is gondolnám, hogy szerintem nagyon sok férfi még talán örülne is a női kezdeményezésnek.😄 Sőt. Nem talán, hanem biztos.

Egyet ne felejtsünk el semmiképp. Ismerkedés szempontjából a nők lettek a világ Urai. Bármi történik, mindig a nő választ, és a nő dönt.

Azok a férfiak akiket egy nő kiválaszt, azok jól jártak, jöhet a boldogság projekt, egy életre szólóan. 😀😃

Akit nem, az sajnos egyedűl marad,és épp hogy elvan.

Ez lett most a trendi.

2022. jún. 1. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszólítani kell, hanem udvariasan kérdezni tőle valamit. Nem tudni, honnan ismered, milyen témában tudnál kérdezni tőle, aztán a reakciójából sok minden kiderül.
2022. jún. 1. 20:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!