Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Tinder jó volt arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder jó volt arra, hogy bebizonyosodjon végre, hogy mit akarnak valójában a nők?

Figyelt kérdés
Tehát Chadet.
2022. máj. 31. 09:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. máj. 31. 09:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A tinder egyszerűen rossz, a legtöbb ember számára hasztalan. Olyan nőknek jó, akik szeretik megdugatni magukat skalpgyűjtögetőkkel, vagy skalpgyűjtögető férfiaknak. Kis részben, kb 1% kapcsolatok is születhetnek, de az inkább átlagos, visszahúzódóbb emberek között.
2022. máj. 31. 09:20
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Csak arra jó az az app, hogy még az átlagos lányoknak is átlagon felüli elvárásaik legyenek. Mert 1 éjszakára ha kapnak egy alfát, akkor már azt hiszik, ők az a szint, holott csak épp ők voltak akkor kéznél.
2022. máj. 31. 09:27
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Kezdjük ott, hogy t1nd3r nem számít reprezentatívnak, mivel se nem random kiválasztott emberek, se nem a teljes emberi populáció használja, hanem csak olyanok, akiknek van rá késztetése.

Ergo, egy pontos megfogalmazás/megállapítás úgy kezdődne, hogy a t1nd3r felhasználói szerint...

De vegyük észre, hogy a t1nd3r felhasználóinak a gondolatmenetét/preferenciáját nem tudod általánosítani az emberi populáció egészére nézve, mivel azt nem használja mindenki... :,D

2022. máj. 31. 09:51
 5/16 A kérdező kommentje:

4

Hallottál olyanról, hogy reprezentatív minta?

Például amit közvéleménykutatásnál használnak. Van hibafaktor, nagyjából +-3%.

2022. máj. 31. 10:12
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Pont erre gondolt szerintem, hogy nem reprezentatív. És statisztikával foglalkozom, szóval a hibafaktor nem egy konstans bármilyen mintánál, hanem ki kell számolni. :D

A tinder azért nem reprezentatív (még a fiatalok körében sem, bár már az, hogy főleg fiatalok vannak üti a reprezentativitást) mert nincsenek ott pl. akik sikeres párkapcsolatot menedzselnek. Ami egy jelentős embertömeg, akik valószínűleg kiegyensúlyozottabbak, reális elvárásokkal és reális önképpel.

Ez csak személyes tapasztalat (tehát nem reprezentatív), de azok az ismerőseim, akik tindert használnak, nemtől függetlenül, túl magas elvárásokkal, rossz önképpel (kisebbségi komplexus túlzott önbizalommal elfedve) és rossz párkapcsolati és kötődési mintákkal rendelkeznek.

2022. máj. 31. 10:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó hát lehet itt statisztikai számításokba belemenni de felesleges. Én a saját bőrömön is tapasztaltam, és sok férfitársamtól is ezt erősíthetem meg, hogy a tök átlagos (kcisit duci, nem kifejezetten vonzó, nem kifejezetten előnyösen öltözködő) nőknek is elég magasak az elvárásai.

Én azt elfogadom, ha egy Gal Gadot kaliberű csajnak mondjuk van jobb parti, de azért ne az legyen az általános, hogy minden csajnak ilyen elvárásai legyenek :D

2022. máj. 31. 10:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A tindert a felhasználók kb fele poénból használja, nem komoly ismerkedési célból. Akik meg tényleg használják, ők sem feltétlenül kapcsolatot keresnek.

Én pl elvből nem használok semmilyen online ismerkedős platformot és ezzel nem vagyok egyedül.

Szóval egyáltalán nem reprezentatív. Meg egyébként ha csak kép alapján tud dönteni, akkor mégis hogy lehet számonkérni azt, ha valaki meghoz egy döntést ez alapján?

Elvárása meg legyen mindenkinek az, amit csak szeretne. Legfeljebb nem teljesíti senki, vagy visszautasítják. Nem értem mit kell ezen felháborodni.

2022. máj. 31. 11:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A tinderrel pont az a baj, hogy egy kép alapján dönt mindkét fél, aztán meg sír, hogy csak a külsőségek számítanak. Well... erre találták ki. Tartalmas kapcsolatot az ember keressen a való életben, vagy minőségibb, esetleg fizetős társkeresőn.

Szerintem továbbra sem csak a csajoknak vannak túl magas elvárásai, hanem a férfiaknak is. Mindkét félnek kicsit racionálisabban kéne látnia önmagát és a másikat is.

2022. máj. 31. 11:18
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Hát én pont mindig a kocsi mellett pózoló egyséma ficsúrokat toltam balra.
2022. máj. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!