Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha egy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy sokkal idősebb fiú járni akar velem?

Figyelt kérdés

Én 14 éves vagyok, ő meg 24.

Nem tudom, hogy járjak-e vele, mert nekem nem nagyon volt még eddig barátom.

2008. jan. 1. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ehh, vajon egy "erett" felnott ferfi mit akar egy kiskorutol..? Amugy, szerintem meg nem erdemes, feltetelezem nem szeretnel vele lefekudni, es lehet, hogy ez lesz a kapcsolatotok megrontoja. Te nem, akkor majd mas, aki erettebb testileg es lelkileg is. Szerintem nem rogton egy 24 evessel kell kezdeni, egyelore maradj a korodbeli fiuknal, koztuk is van nagyon helyes es rendes. De ha esetleg a 24 eves fiu nem csak kangorcsos akkor feltetelezem a szuleid nem orulnenek a dolognak...
2008. jan. 1. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Várj még 6 évet és akkor már nem lesz probléma köztetek az a röpke 10 év. Akkor akár házasságig juthatsz vele. Most azonban nem sokra. Neki már kevés a kézenfogva sétálás, puszi a kapu alatt. Neked meg korai a szex. Így semmiképen nem vagytok egy hullámhosszon. Ha csak nem pedofil a pasi, és direkt kislányokta utazik....
2008. jan. 1. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kora!A vőlegényem 7 évvel idősebb,de én 20 évesen ismertem meg,így más volt a helyzet,érett nő és érett férfi találkoztak.Jókat szoktunk nevetni azon,h én még bőven általános iskolás voltam,amikor ő már érettségizett,vagy katona volt.

A hugom is 14 éves lesz áprilisban.Ha megtudnám,h megkörnyékezte egy 24 éves pali elkapnám,és edzésen őt használnám céltáblának.fizikailag érett már,de agyilag semmi képpen.

Te sem lehetsz sokkal érettebb nála.Ráadásul eddig nagyon barátod sem volt.Nem hiszem,h most azonnal le szeretnél feküdni valakivel.Emlékszem,h annakidején nekem is imponált mikor egy idősebb srác közeledett felém,de mikor szóbahozta az ilyen dolgokat kinevettem,h mit akar tőlem.Gyerek vagy még!Ismerkedj a korodbeliekkel,vagy az 1-2 évvel idősebbekkel,ha úgy érzed a 14-15 éves fiúk túl idióták.Jelen pillanatban az a 10 év áthidalhatatlan szakadék.

2008. jan. 1. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

egyik barátnőm 16 éves, és két éve jár egy huszonvalahány évessel. mondjuk nem is teljesen normális:D

szerintem nem itt kéne megkérdezni h járjál-e vele. ha szeretnél vele járni és jól ismered őt, tudod, hogy nem ver át, akkor járjál. De tényleg csak, ha szeretnéd. azért senkivel ne, hogy legyen valakid.

2008. jan. 1. 19:10
 5/7 anonim válasza:
100%
hm..attól függ hogy a fiúnak hány kapcsolata volt és hogy mennyire csajozós..ha neki sincsenek elvárásai és szerelemből és nem csajozási mániából járna veled..akkro talán .de ahoz nagyon jól kell ismerned őt.
2008. jan. 1. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát...:/Sztem arra kellene vigyázbod h ki ne használjon!!!de nagyon!!!am sztem csak a aszüzességedet akarja(lehet hogy az most neki csak mellékes,de gondold el:elsőre nem leszel túl jó az ágyban és ha elvette a szüzességedet akk lehet h nem leszel már érdekes a számára).De ha úgyérzed hogy ő nem ilyen akk járj vele.de nehogy az első hetekkben lefeküdj vele!!!várjon rád ha szeret
2008. jan. 2. 20:42
 7/7 anonim válasza:
PEDOBEAR!!
2011. dec. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!