Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy sokkal idősebb fiú járni akar velem?
Én 14 éves vagyok, ő meg 24.
Nem tudom, hogy járjak-e vele, mert nekem nem nagyon volt még eddig barátom.
Szerintem is kora!A vőlegényem 7 évvel idősebb,de én 20 évesen ismertem meg,így más volt a helyzet,érett nő és érett férfi találkoztak.Jókat szoktunk nevetni azon,h én még bőven általános iskolás voltam,amikor ő már érettségizett,vagy katona volt.
A hugom is 14 éves lesz áprilisban.Ha megtudnám,h megkörnyékezte egy 24 éves pali elkapnám,és edzésen őt használnám céltáblának.fizikailag érett már,de agyilag semmi képpen.
Te sem lehetsz sokkal érettebb nála.Ráadásul eddig nagyon barátod sem volt.Nem hiszem,h most azonnal le szeretnél feküdni valakivel.Emlékszem,h annakidején nekem is imponált mikor egy idősebb srác közeledett felém,de mikor szóbahozta az ilyen dolgokat kinevettem,h mit akar tőlem.Gyerek vagy még!Ismerkedj a korodbeliekkel,vagy az 1-2 évvel idősebbekkel,ha úgy érzed a 14-15 éves fiúk túl idióták.Jelen pillanatban az a 10 év áthidalhatatlan szakadék.
egyik barátnőm 16 éves, és két éve jár egy huszonvalahány évessel. mondjuk nem is teljesen normális:D
szerintem nem itt kéne megkérdezni h járjál-e vele. ha szeretnél vele járni és jól ismered őt, tudod, hogy nem ver át, akkor járjál. De tényleg csak, ha szeretnéd. azért senkivel ne, hogy legyen valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!