Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagyok lennének az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok lennének az elvárásaim randizás terén?

Figyelt kérdés

Az exembe kb. már akkor szerelmes voltam, mielőtt összejöttünk volna. Visszagondolva tudom, hogy nem a személyébe szerettem bele, hanem abba, akinek én magam elképzeltem őt...

Sajnos rájöttem, hogy nagyon nem illünk össze. Neki a romantika maximuma az volt, hogy pizzát rendeltünk otthonra és esetleg ittunk egy kis bort filmezéshez.

Bárhová akartam volna menni, nem volt kedve.

Koncerte minek, tömegnyomor van és youtube-on úgyis fent lesz.

Színházba, moziba minek, neten is megnézhetjük.

Utazni felesleges, 1-2 hét alatt nem lehet megismerni egy országot, meg amúgy sem biztos, hogy jól éreznénk magunkat.

Kirándulni, túrázni menni szintén, mert drága a benzin és fáradtabban jönnénk haza, mint ahogy elindultunk.

Tudta, hogy nagyon szeretem a virágokat, mégsem vett soha, mert egy hét múlva úgyis dobhatnám ki.

Semmi házon kívüli programunk nem volt kb és 7 hónapnyi kapcsolat után úgy éreztem magam, mintha már 20 éve házasok lennénk. Sehová nem fejlődött a kapcsolatunk, emiatt szakítottam vele Bármennyire is szerettem.

2 hónapja randizgatok, alakulok egy férfivel, aki az exem teljes ellentéte. Már több élményen, randin vagyok túl vele, mint a volt barátommal az egész kapcsolatunk alatt. Emlékszik a részletekre rólam, pl. mondtam neki, hogy a kedvenc virágom a bazsarózsa, rá pár napra küldött egy hatalmas csokrot belőle. Folyamatosan közös programokat szervez, olyanokat, amiket én is élvezek.

A volt barátom 1 hete írogat megint és nem hazudok, nem múltak el teljesen az érzéseim iránta még... De most is mondta, hogy találkozzunk, kérdeztem, hogy elmegyünk-e sütizni, erre hogy hát arra gondolt, inkább menjek fel hozzá... Nekem ez is annyira snassz, hogy mindig vagy ő jött hozzám, vagy én menjek hozzá. A férfi, akivel randizok, konkrétan hoz-visz kocsival, kérés/kérdés nélkül. Nem az, hogy "gyere fel, ha van kedved"...

A volt barátommal megint összevesztünk ezen, mert szerinte az én elvárásaim irreálisan nagyok és sok szerencsét kíván nekem, hogy találjak egy balekot, aki majd ennek megfelel.

Pedig nem toronyóra kéne nekem lánccal, hanem néha színház, vacsora, kirándulás, 2-3 havonta valamilyen utazás, kiruccanás kettesben vagy elmenni sétálni, piknikezni, állatkertbe stb. Az apróságoknak is nagyon tudok örülni, mint pl. virág, a kedvenc csokim vagy bármilyen apróság, amiről éppen én jutok eszébe. A volt barátom szülinapomra úgy vett ajándékot, hogy vegyem meg, ami tetszik, majd odaadja a pénzt...

2022. máj. 27. 13:16
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Tudta a volt barátom, hogy mi a probléma. Lett vele beszélve erről nem egyszer, nem kétszer. Minden alkalommal meg lett ígérve, hogy változtat, lesz több program, csinálhatunk olyasmit is, amit én szeretnék. Mégsem változott semmi.

28-as válaszoló, te meg állítsál magadon inkább. :)

2022. máj. 27. 18:27
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hagyd már, fogyatékos. Agyára ment a szüzessèg.
2022. máj. 27. 18:46
 33/37 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy miért pontoztok le? Olyan nehezen elfogadható üzenet, hogy fejlődőképesek az emberek? Az szimpatikusabb lenne, hogy a régi csávó egy reménytelen f.sz?
2022. máj. 27. 20:39
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Minden alkalommal meg lett ígérve, hogy változtat, lesz több program, csinálhatunk olyasmit is, amit én szeretnék. Mégsem változott semmi."

Akkor az emberek fejlődési képességét illetű mindennemű jóindulatomat tekintve is kérdem: voltaképpen mi itt a kérdés? Ez alapján akkor tényleg megtetted, amit lehetett, ez alapján tényleg le kéne zárni ezt a dolgot.

2022. máj. 27. 20:42
 35/37 anonim ***** válasza:
50%

33 ez most komoly???

El lett mondva neki egyértelműen, hogy változtasson, de nem tette.

Ha ezek után még mentegeted, hogy nem vette komolyan stb, akkor veled van a baj.

Akkor az illető értetlen, korlátozottak az értelmi képességei, és nem szereti a másikat. Ennyi.

Senkinek nem kell könyörögni meg nem tudom hány esélyt adni. Felnőtt ember, vessen magára, ha nem vette komolyan a figyelmeztetést.

2022. máj. 28. 10:03
 36/37 anonim ***** válasza:
76%

27 komoly, hogy megkérdezte, van-e kedved sütizni, és azt hitted, kizárólag az érdekli, hogy neked van-e kedved? :D

Rád férne némi kommunikàciós tréning, ha szó szerint veszel mindent.

Természetesen neki volt kedve, de mivel nem egy erőszakos bunkó, téged is megkérdezett.

Azért lássuk be, bőven venned kellett volna a lapot…ez nem általános, hogy valaki ennyire suta a kommunikációban.

2022. máj. 28. 10:09
 37/37 anonim ***** válasza:
17%

"33 ez most komoly???"

A 33-as hozzászólás megírása után olvastam vissza, azóta már én is látom, amit ti már valóban mondogattok egy ideje. Ennek megfelelően én írtam a 34-est is. Ha meg lett beszélve, mégsem változtat, akkor el kell engedni.

"Ha ezek után még mentegeted"

Csak jegyzőkönyvbe: eddig sem mentegettem, mert se kutyám, se macskám. Én a kérdezőnek akartam a potenciális tanulságot megfogalmazni, miszerint az elvárással semmi gond, ha transzparens - és ezek szerint transzparens volt.

"komoly, hogy megkérdezte, van-e kedved sütizni, és azt hitted, kizárólag az érdekli, hogy neked van-e kedved?"

Természetesen nem. Én úgy képzeltem, hogy ötletelget, hogy mihez van mindkettőnknek kedve. Ezzel szemben neki a sütizés a konkrét vágya volt, nem egy kósza ötlet. Ha én nagyon vágyok egy sütizésre, akkor nem azt kérdezem, hogy neki van-e kedve sütizni, hanem azzal kezdem, hogy én szeretnék, és azt kérdezem meg, hogy neki van-e ezzel szemben kivetnivalója.

"Rád férne némi kommunikàciós tréning, ha szó szerint veszel mindent."

Vicces, hogy ezt mondod, mert részt vettem jónéhányon, és azóta a munkahelyemen éppen én tartok ilyeneket. Ez alapján elmondhatom neked, hogy a legfőbb célja ezeknek a tréningeknek pontosan az, hogy célozgatás helyett képes legyél szó szerint kifejezni, amit szeretnél.

"ez nem általános, hogy valaki ennyire suta a kommunikációban."

Ha már kommunikációs tréning: ezt hívják úgy, hogy feltételezés, és minősítés. Sajnos azt kell mondjam, az bizony tök általános, hogy a tréning első napján mindenkit erről kell leszoktatni...

2022. máj. 28. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!