Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagyok lennének az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok lennének az elvárásaim randizás terén?

Figyelt kérdés

Az exembe kb. már akkor szerelmes voltam, mielőtt összejöttünk volna. Visszagondolva tudom, hogy nem a személyébe szerettem bele, hanem abba, akinek én magam elképzeltem őt...

Sajnos rájöttem, hogy nagyon nem illünk össze. Neki a romantika maximuma az volt, hogy pizzát rendeltünk otthonra és esetleg ittunk egy kis bort filmezéshez.

Bárhová akartam volna menni, nem volt kedve.

Koncerte minek, tömegnyomor van és youtube-on úgyis fent lesz.

Színházba, moziba minek, neten is megnézhetjük.

Utazni felesleges, 1-2 hét alatt nem lehet megismerni egy országot, meg amúgy sem biztos, hogy jól éreznénk magunkat.

Kirándulni, túrázni menni szintén, mert drága a benzin és fáradtabban jönnénk haza, mint ahogy elindultunk.

Tudta, hogy nagyon szeretem a virágokat, mégsem vett soha, mert egy hét múlva úgyis dobhatnám ki.

Semmi házon kívüli programunk nem volt kb és 7 hónapnyi kapcsolat után úgy éreztem magam, mintha már 20 éve házasok lennénk. Sehová nem fejlődött a kapcsolatunk, emiatt szakítottam vele Bármennyire is szerettem.

2 hónapja randizgatok, alakulok egy férfivel, aki az exem teljes ellentéte. Már több élményen, randin vagyok túl vele, mint a volt barátommal az egész kapcsolatunk alatt. Emlékszik a részletekre rólam, pl. mondtam neki, hogy a kedvenc virágom a bazsarózsa, rá pár napra küldött egy hatalmas csokrot belőle. Folyamatosan közös programokat szervez, olyanokat, amiket én is élvezek.

A volt barátom 1 hete írogat megint és nem hazudok, nem múltak el teljesen az érzéseim iránta még... De most is mondta, hogy találkozzunk, kérdeztem, hogy elmegyünk-e sütizni, erre hogy hát arra gondolt, inkább menjek fel hozzá... Nekem ez is annyira snassz, hogy mindig vagy ő jött hozzám, vagy én menjek hozzá. A férfi, akivel randizok, konkrétan hoz-visz kocsival, kérés/kérdés nélkül. Nem az, hogy "gyere fel, ha van kedved"...

A volt barátommal megint összevesztünk ezen, mert szerinte az én elvárásaim irreálisan nagyok és sok szerencsét kíván nekem, hogy találjak egy balekot, aki majd ennek megfelel.

Pedig nem toronyóra kéne nekem lánccal, hanem néha színház, vacsora, kirándulás, 2-3 havonta valamilyen utazás, kiruccanás kettesben vagy elmenni sétálni, piknikezni, állatkertbe stb. Az apróságoknak is nagyon tudok örülni, mint pl. virág, a kedvenc csokim vagy bármilyen apróság, amiről éppen én jutok eszébe. A volt barátom szülinapomra úgy vett ajándékot, hogy vegyem meg, ami tetszik, majd odaadja a pénzt...

2022. máj. 27. 13:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%
Értem, tehát akkor a mostani pali tökéletes arra, hogy nyalja a királylány seggét, közben meg simán dugnál a volt paliddal. Aranyos ki virágszál vagy te :D
2022. máj. 27. 13:38
 12/37 anonim ***** válasza:
61%

Na kezdik már az olcsójánosok.

“Anyagias”.🤣

Mesélj még! Tök alap dolgokat írt le.

2022. máj. 27. 13:39
 13/37 anonim ***** válasza:
31%
Nem az a gond, hogy magasak lennének az elvárásaid. A gond az, hogy nem kommunikálod őket, hanem némán elvárod, hogy kitalálják. Az új csávó nem jobb csávó, csak "tanultabb", jobban tudja, mi kell a nőknek. Még az is lehet, hogy a saját kárán tanulta ő is, amikor ex lett belőle :).
2022. máj. 27. 13:39
 14/37 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kérdés nem a randizásról szól.
2022. máj. 27. 13:42
 15/37 anonim ***** válasza:
80%
Gáz az exed, igen, de te is. Oké, hogy tudja az új, hogy írt, de azt is tudja, hogy hajlottál volna rá és csak azért nem találkoztál vele, mert egyből lakásra lettél hívva és nem programot szervezett?
 16/37 A kérdező kommentje:

"Ellenben azt írtad le, hogy a volt pasid mit nem tett meg. Arról egy árva szó sem esett, hogy te mit raktál bele a kapcsolatba."

Mindent. Főztem neki, romantikus reggeliket csináltam, komplett utazási terveket írtam össze. Ha bármit szerveztem volna, bárhová szerettem volna menni, az volt a válasz, hogy nem, mert...

"(Érdemes megvizsgálni azt, hogy a pasi magától ilyen-e vagy Te elmondtad, hogy az exed milyen volt és igyekszik a szöges ellentéte lenni)."

Magától ilyen szerencsére. Már akkor is ilyen volt, mikor még egy szó sem esett az exemről. Úriember.

"A 2-3 havonta utazgatásod számomra irreális, főleg ha azt várod, hogy más állja neked."

Sehol nem írtam, hogy azt vártam, az exem állja az utazásaink rám eső részét. Tekintve, hogy kétszer voltunk moziban a kapcsolatunk alatt, és még a közepes popcorn árát is elkérte tőlem, meg sem fordult az a fejemben, hogy majd százezreket rám költ.

2-3 havonta pedig szerintem jó elmenni valahová. Nyilván a desztinációtól is függ. Balira nem indul el 4-5 napra az ember, ellenben pl. Madridra ennyi elég. Nyáron, januárban meg lehetnek a hosszabb utak.

17/37 A kérdező kommentje:

"A gond az, hogy nem kommunikálod őket, hanem némán elvárod, hogy kitalálják."

Dehát tudta ezeket!

Havonta megvolt a beszélgetés erről, elmondtam, hogy nekem ez így kevés, nem vagyok boldog, nem jó ez így. 21-23 évesek vagyunk, ne az legyen már a kapcsolatunk fénypontja, hogy a Netflixet nézve pizzázunk. Mindig megvolt olyankor az ígérgetés, hogy majd változtat, jobban figyel rám, egy idő után meg ezt felváltotta a támadás, hogy miért vannak ekkora igényeim, mások nem is találkoznak hetente.

2022. máj. 27. 13:44
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

7.

Nem az utazgatáson van a hangsúly, teljesen mások voltak az igényeik, két eltérő attitűdről beszélünk. Akinek nincs igénye (és/vagy pénze) olyasmikre, amit a kérdező leírt, az nyilván anyagiasnak fogja bélyegezni a másikat (bár ezek nagyrészt nem is pénz kérdése). A másik pedig tunyának és céltalannak az egyiket, holott ő egész egyszerűen nem vágyik olyasmikre, mint a kérdező. Ez is érthető - nem vagyunk egyformák. Másrészt a kérdező nem ölbetett kézzel ült, hiszen többször is jelezte, hogy változtatni szeretne, amire folyamatos kifogáskeresés volt a válasz. Akkor állná meg a helyét, amit mondasz, ha ezt egyáltalán nem tette volna meg. Ettől függetlenül kérdező, előbb zárd le magadban a múltat, mielőtt elkezdesz egy másikat...

2022. máj. 27. 13:52
 19/37 anonim ***** válasza:
80%
Te valami insta sztár vagy, hogy 21 évesen 2-3 havonta 4-5 napra elutazgatsz? Vagy otthonról hozod ezt? Ne vedd támadásnak csak kérdezem, mert az én környezetemben az ilyen korú emberek vagy suliba járnak még vagy pályakezdő fizuval rendelkeznek. És nem kell a duma, hogy olcsó utazni. 43 országban jártam az elmúlt 5 évben. Madridban is voltam többek között pont 4 napot. Mindennel egy kb 1000 euró volt.
2022. máj. 27. 13:54
 20/37 anonim ***** válasza:
22%

10

Kibasz*ott k*rva gáz vagy, és hulye! Van végre egy normalis pasid, de te az exed után sirsz, aki max ingyen p*ncit látott benned!

👏👏👏

2022. máj. 27. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!