Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tatabányai titkos randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tatabányai titkos randira helyszín?

Figyelt kérdés
Olyan hely kellene ahol kevesen járnak vagy senki,ahol nem láthatnak meg minket. Pl az ismerőseim. Hosszú hogy miért. Köszi
2022. máj. 26. 23:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha meg akarod csalni a párodat akkor inkább szakíts vele de ne legyél vele szemét.
2022. máj. 26. 23:22
 2/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
19%
Bánhida, Erőmű-tó. Szívesen.
2022. máj. 27. 00:09
 3/20 anonim ***** válasza:
72%

Az a gáz, hogy ezek a helyek nem alkalmasak randira. Másrészt meg még így is belefuthatsz ismerősbe, nem olyan nagy a város. Ha nem egy vizeletszagú csövestanyán vagy egy kupac kutyagumi mellett akarsz romantikázni, akkor menjetek ki Síkvölgyre, vagy a környékre az erdőbe kirándulni.

De ha nagyon nem akarsz ismerősök előtt lebukni, akkor menjetek mondjuk egy megyével odébb.

2022. máj. 27. 08:43
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szelim barlang 😀

Én is tatabányai vagyok, de az egyik ismerősöm úgy bukott le, hogy 150 km-rel arrébb randizott a nővel biztos ami tuti alapon, csak sajnos nem jött be, mert az egyik rokona is épp oda vitte a családját kirándulni 😄

2022. máj. 27. 10:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

A Turul környéke pont az a rész, ahol mindig vannak emberek, éjjel-nappal. Mondjuk randizni tökéletes.

De ha az a cél, hogy ne lássanak meg egyáltalán, akkor maximum ha hazaviszed és behúzod a függönyt. Minél kevésbé akarsz lebukni, annál biztosabb, hogy belefutsz pont abba, akibe nem kéne.

2022. máj. 27. 10:44
 6/20 A kérdező kommentje:
1.5 hónapja mentem el a férjemtől és nem szeretném ha valaki meglátna. Mert nem biztos hogy mindenki tudja a családban meg az ismerősök se. Nem megcsalom a férjem,különköltöztem ,még nem találkoztam vele, első randi lenne
2022. máj. 27. 14:35
 7/20 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem menjetek át Tatára a Derítő tóhoz, ott nem járkálnak olyan sokan, és romantikus is.
2022. máj. 27. 15:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek sétálni Mésztelepre. Izgalmas.

Mi van abban, ha valaki meglát? Te tudod, a férjed tudja, a pasi tudja, hogy külön vagytok, más nem érdekes. Egyszer úgyis mindenki megtudja.

2022. máj. 27. 15:21
 9/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
8: 😆😆😆😆😆😆
2022. máj. 27. 16:29
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem, hogy ha elköltöztél a férjedtől másfél hónapja, akkor miért kell Tatabányán randizni, miért nem lehet valami picit távolabbi helyszínre menni?
2022. máj. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!