Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti találtok olyan 23-30 közötti nőt, aki kívül-belül rendben van és még szingli is?
Figyelt kérdés
Szóval, aki külsőre is jól néz ki (nem kell, hogy bomba legyen, elég ha jó a kisugárzása), és belső tulajdonságokra is rendben van (legalább átlagosan intelligens, kedves, jószívű, jó az értékrendje). Nyilván vannak ilyen nők, de milyen gyakran ismersz meg olyan nőt, aki még szingli? Az ilyen hölgyemények általában foglaltak, nem? Tényleg igaz, hogy sok férfi inkább már inkább bepróbálkozik egy foglalt nőnél, mert annyira nem találni szingli jó nőt?2022. máj. 24. 20:37
11/19 anonim válasza:
10#: Nem hiába a 10-es válaszoló vagy, mert 10 pontot adok a válaszodra:). Pacsi.
12/19 anonim válasza:
Találtam! De azóta már a feleségem, szóval már a nem szingli kategória :D
13/19 anonim válasza:
Miért lenne törvényszerű, hogy egy ilyen nő hamar meg akarjon állapodni vagy hamar megtalálja a nagy őt? Most nem nagyképűségből, de én jól nézek ki, kondizok, adok magamra, belsőre sincs velem gond, nem vagyok hárpia sem rosszindulatú, illetve bármilyen értelmes témáról is lehet velem beszélgetni, mégis szingli vagyok még 26 évesen, mert az eddigi párjaimmal nem akartam együtt maradni. Mindegyikben volt valami, amit nem tudtam elviselni, pl. kontrollmánia, értékrendbeli gondok vagy egyszerűen kiszerettem belőlük. Most alakul egy fiúval, akivel eddig kivételesen minden szuper. Szóval miért ne lenne ebben a korosztályban normális szingli nő, nem mindenki akar vagy tud 20 évesen férjhez menni.
14/19 anonim válasza:
Ha foglalt nőre mész rá és sikerül is elhódítani, akkor talán az értékrendje se olyan jó, nem?
15/19 anonim válasza:
#13 "Most alakul egy fiúval, akivel eddig kivételesen minden szuper"
Tehát hazudtál és nem vagy szingli. 😂
16/19 anonim válasza:
#15 az, hogy randizgatok valakivel, nem jelenti azt, hogy már együtt vagyunk😀Ez még csak ismerkedés. Vagy te az első sziától számítod a kapcsolatot?
17/19 anonim válasza:
Randizgatáskor még minden szuper..... hát tényleg nem gyakori hogy ilyenkor pofozzák/ köpdössék meg a csajt. Az ipse elég csinis és két pohár bor meg egy mozifilm alatt nem derült ki róla semmi botrányos.
18/19 anonim válasza:
Hát biztos vannak, csak velem nem jönnek össze mert csóró vagyok és ronda.
19/19 anonim válasza:
Tapasztalatból írom.Azt amit te keresel kívül-belül okés ebben a korban van de sose fogod megtalálni
1.Szereti a szabadságot(váltogatni a kolbászt)
2.Hatalmasak az elvárásai
3.Szakítás után talán rátalálhatsz de ekkor (kB mindegyik az exét szeretné viszakapni)
Lejebb kell adnod az igényeidet vagy a szépet választod aki belül kuka(ehez pénzkell)
Vagy a csúnyát aki belül okés(Őket sem egyszerű megtalálni ebben a korban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!