Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alapján randiznál velem?
Szerintem nem volt bonyolult.
Nekem úgy tűnik nem vagy tisztában az árakkal, mi több azzal sem te mennyit költesz csak magadra. Valószínűleg nagyon meglepődnél ha össze szednéd.
Most mondjam hogy kezd el írni? Ki vagyok hogy megmondjam.
Rád hagyom. Elmondtam a véleményem. Tanácsot is adtam. Nem lájf kócs de némi támpontot.
Úgy érzem falra hányt borsó volt.
Én ne tudnám, hogy mennyit költök magamra? Hát nézd: rezsi átlag 30k, utazás 30k (bár most jóval kevesebb, lévén home office), konditerembérlet 20k, hitel törleszés 84k, telefonszámla + internet 15k, kaja 50k, szórakozás kb. 30k. Ezek mellé jár évente nekünk cégtől 500k ingyenpénz évente és havi 20k SZÉP kártyára.
Ha nem utazok el nyáron sehová, akkor minden hónapban félre tudok tenni 250 körül. Ha párom legalább így keres és tudatosan spórolunk, egy gyerek melett még simán félre tudnánk tenni havi 400-at legrosszabb esetben.
De cáfolj meg, ha nem így látod, és ne hozd fel a 300k kaját mert a miniszterelnök nem költ ennyit zabálásra.
22: Látom megragadtál a költségeknél és borzolja idegeidet.
De hagylak abban az elképzelésben hogy jó minőségben luxus nélkül erősen 500 alatt ki lehet jönni.
Amennyiben a számokat szépen lefelé kerekítgeted és nagyvonalúan kihagysz ezt azt azzal nem nekem teszel szívességet hanem magadat csapod be.
De ez a te dolgod.
Még kell érned egy rendes barátnőre és családra úgy látom.
És nem derült égből vakon repülve csapkodnak a villámok, hogy milyen anyagi vonzata van...
És még egy jó tanács hogy ha tudod törleszd elő a lakásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!