Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez alapján randiznál velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján randiznál velem?

Figyelt kérdés
35 éves, független, jó megejelenésűnek mondott, rendszeresen sportoló férfi. Vidám alaptermészet, hűséges, és csak arra vár, hogy családot alapíthasson. Néha kissé elbizonytalanodik, de első körben maga próbálja megoldani a dolgokat, nem a pájától vár mindent. Mozgalmas életet él, szeret emberek között lenni. Home office-ban dolgozik, szereti a munkáját, nettó 550 körül mozog a havi bevétele, van egy saját 44 m2-es lakása. Volt 2 komoly párkapcsolata, egyes vélemények szerint virtuóz az ágyban. Néha a gyakorira ír ki kérdést, hogy megerősítést nyerjen, ahol viszont leírják róla, hogy mekkor lúzer.

2022. máj. 23. 20:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt bonyolult.

Nekem úgy tűnik nem vagy tisztában az árakkal, mi több azzal sem te mennyit költesz csak magadra. Valószínűleg nagyon meglepődnél ha össze szednéd.

Most mondjam hogy kezd el írni? Ki vagyok hogy megmondjam.

Rád hagyom. Elmondtam a véleményem. Tanácsot is adtam. Nem lájf kócs de némi támpontot.

Úgy érzem falra hányt borsó volt.

2022. máj. 24. 17:52
 22/28 A kérdező kommentje:

Én ne tudnám, hogy mennyit költök magamra? Hát nézd: rezsi átlag 30k, utazás 30k (bár most jóval kevesebb, lévén home office), konditerembérlet 20k, hitel törleszés 84k, telefonszámla + internet 15k, kaja 50k, szórakozás kb. 30k. Ezek mellé jár évente nekünk cégtől 500k ingyenpénz évente és havi 20k SZÉP kártyára.

Ha nem utazok el nyáron sehová, akkor minden hónapban félre tudok tenni 250 körül. Ha párom legalább így keres és tudatosan spórolunk, egy gyerek melett még simán félre tudnánk tenni havi 400-at legrosszabb esetben.

De cáfolj meg, ha nem így látod, és ne hozd fel a 300k kaját mert a miniszterelnök nem költ ennyit zabálásra.

2022. máj. 24. 18:18
 23/28 anonim ***** válasza:
#20 4 embernek minőségi változatos és egészséges ételt adni, rendszeres húsfogyasztással igenis kerül annyiban. Nem a legolcsóbb szar szalámival akarom etetni a gyerekem
2022. máj. 24. 20:16
 24/28 A kérdező kommentje:
23 de nézd már meg a többit, hogy milyen árakat írt. Nem tudom amúgy mit fogyasztotok, valami teljes kiőrlésű, háromszorosan túlárazott sz*rt, amit valami szélhámos marketinges elhitetett veletek, hogy annyival egészségesebb is.
2022. máj. 24. 20:38
 25/28 anonim ***** válasza:

22: Látom megragadtál a költségeknél és borzolja idegeidet.

De hagylak abban az elképzelésben hogy jó minőségben luxus nélkül erősen 500 alatt ki lehet jönni.

2022. máj. 24. 22:36
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem kell meghagynod semmilyen elképzelésben, mert 10 éve magamat tartom fenn és tudom, hogy nem elképzelés. Lehet magyarázatot is hozni amúgy, hogy mi kerül a kaján 300k-ba és a rezsin 100-kba, ami egy brutál energiapazarló Kádár-kockában is max. 60 ezer, de érveid láthatóan nincsenek, csak véleményed.
2022. máj. 24. 23:09
 27/28 anonim ***** válasza:

Amennyiben a számokat szépen lefelé kerekítgeted és nagyvonalúan kihagysz ezt azt azzal nem nekem teszel szívességet hanem magadat csapod be.

De ez a te dolgod.

Még kell érned egy rendes barátnőre és családra úgy látom.

És nem derült égből vakon repülve csapkodnak a villámok, hogy milyen anyagi vonzata van...

És még egy jó tanács hogy ha tudod törleszd elő a lakásodat.

2022. máj. 25. 10:16
 28/28 A kérdező kommentje:
27 elő fogom, 10 éven belül mindenképp visszafizetem 20 helyett, nem fogom megvárni a kamatváltozást. Nem is lesz vélhetően probléma, amilyen infláció van már most is. Többire semmit nem reagáltál, amit írtam, de mindegy.
2022. máj. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!