Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járogatásnál el szokás mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járogatásnál el szokás mondani ki mire költi a pénzét vagy ez meddig tabu téma?

Figyelt kérdés
Amikor járogattok, meddig tabu, vagy nem illendő el mondani egymásnak kinek mennyi a be vétele és mire mennek el a kiadásai?

#pénz#párkapcsolat#randizás#szokás
2022. máj. 19. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha attól tartasz, hogy iszik drogozik, az úgyis ki fog derülni, csak figyelni kell. Abból nem csinál senki titkot, hogy mit dogozik, vagy mit csinál a szabadidejében. Ha van saját otthona, kocsija, azt fent kell tartani, ennek van kötsége. Meg azért hamar kiderül, hogy valaki milyen szinvonalat tud tartani, eleveri a fizetését vagy sem.
2022. máj. 20. 13:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem hajtok pénzre saját lakásomat törlesztem és nem keresek sokat de meg élek, csak jó azért tudni azt ki hogyan bánik a pénzével, és ugy látni ezeket vagy tudni hogy rosszra ne gondoljon.

Ezt ki hogy szokta csinálni?

2022. máj. 20. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 a te értékrendedben a pénzügyek kiemelt szerepet kapnak. Ettől ha egy kapcsolatba még matekpélda szerűen akarsz belevágni az nem feltétlenül a boldogság felé vezető út. Bár egy hasonlóan forintokban gondolkozó emberrel megtalálhatod a közös pontot. Sok sikert :)
2022. máj. 20. 14:25
 14/18 A kérdező kommentje:

13-mas nagyon tévedsz!

Miért kell az embert elitélni ennyiből?

Attól hogy te jól élsz és nincs gondod az életben semmiben nem mindenki igy él.

Vannak akiknek mindent be kell osztania és nem mindegy hogy kivel kerül össze.

2022. máj. 20. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 ne ítéllek el, csak annyit mondtam hogy a te értékrendben a pénznek, az anyagiaknak kiemelt szerepe van. S a leendő kapcsolatodban is meghatározó "mennyit keres a pasi" / mire költi. Nem használtam erre jelzőt, mindenki eldönti saját maga mit gondol róla.
2022. máj. 20. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Én másként látom a dolgot, és olyan szempontból megértem a kérdezőt, hogy vannak akik bármennyit keresnek, van, hogy hónap közepére már el is verik. Ilyen emberrel meg nemszívesen jön össze senki aki nem tud bánni a pénzzel, mert akkor az lesz, hogy ez a te pénzed ez meg az enyém, és a spórolós félnek kell majd etetni a másikat.
2022. máj. 20. 15:08
 17/18 A kérdező kommentje:

16-os jól látja a dolgokat, és igen ilyenektől tartok valóban, a másik válaszolot nem értem miért kell egy nőt rossznak be rakni csak mert nem akar rosszul járni, és mert félti magát valaki.

Persze ha egy pasi tette volna fel a kérdést mert ő félti magát az teljesen más mert be vannak a nők teljesen skatulyázva rossznak.

2022. máj. 20. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Adok egy tuti tippet. Ha internetről ismerkedsz akkor írd ki a reglapodra: fontos nekem az anyagiak, hogy a leendő páromnak legyen pénze. Esetleg eufemizálhatod olyasmikkel hogy rendezett anyagi körülmények / stabil egzisztencia stb. (aki tud olvasni a sorok között az így is érti).

Amelyik pasi így is ismerkedni akar veled azt nem éri meglepiként ha rákérdezel a jövedelmére. Egyben időt, felesleges köröket spórolsz meg a férfiaknak is, meg magadnak is.

2022. máj. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!