Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után nem illene valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után nem illene valamit mondani a lánynak?

Figyelt kérdés

Többször talákoztunk már. Ajándékot is vettem neki szülinapjára. Erre szó nélkül eltűnt, meg nem is válaszolt az üzeneteire.

Én eléggé bunkó dolognak gondolom mert nem neten ismertünk meg egymást, hanem személyesen és költöttem is rá. Meg sem köszönte az ajándékot, meg azt sem amikor kaját vettem neki, elvárta. Kicsit bunkó volt.

Ezek után nem illett volna valamit írni hogy tudjam mi van?

2022. márc. 6. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Aki meg sem köszöni a figyelmességet, sőt elvárja, az tőlem mehet is ahova akar. Lehet még így jobb is, hogy nem kaptál valami hazugságot, hogy jajj, hát te nagyon jófej vagy meg minden, de ő most nem áll készen párkapcsolatra... vagy ilyesmi
2022. márc. 6. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

Hát sajnos ez csak kihasznált :(

Gondolom ez egyértelmű ezek után. Örülj, hogy megszabadultál tőle, később csak még jobban lehúzott volna, és láthatóan te vagy elég nagy balfácán ahhoz, hogy észre se vedd.

2022. márc. 6. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Aranka szeretlek.
2022. márc. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!