Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl szép lányként érdemes megpróbálni egy ilyen pasival?
Reverse engineering?
Meglepne ha tényleg nő írta volna
"Akinek külsőre nem igazán tetszel, de a személyiséged és az összhang miatt adna egy esélyt a dolognak?"
Ez inkább úgy hangzik nekem, hogy neki mindegy csak legyen végre valakije.
Na, meg persze kamu kérdés egy férfitől :D.
Ha külsőre nem is vagy top 10, de ha valakinek IGAZÁN tetszel, akkor annak mindennek ellenére tetszeni fogsz a külsődért is.
De az ilyet nem mond. Én biztos nem kezdenek vele, ez no comment miért nem.
Egyébként meg velem hasonló dolog történt, de pont fordítva: nem vagyok topmodell, top 10-es, semmi extra, és nem is szoktam a “túl jó” pasikat sem nagyon vonzónak tartani. És nemrég meg pont egy ilyen viselkedik úgy velem, mint egy szende kisfiú, meg sorolhatnám, es nagyon észrevenni, hogy bejövök neki. nem akartam elhinni, mert sokkal jobb csajokat is megkaphat, most sem értem, mit lát bennem.
Próbáld ki aztán meglátod. De majd ne felejtsd el megkérdezni mennyiben fogadtak a haverjaival, mert a fele legalább téged illet ;).
8
Szerintem te túl sok betty a csúnya lányt néztél, nem? :D nem tinik vagyunk már amúgy sem.
A pasi egyébként nem gyökér, mint kiderült nagyon is értelmes és rendes. Szóval annyira már ismerem, hogy nem ezen a szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!