Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor még érdemes még egyszer megpróbálni? Vagy, ha akkor nem ment, akkor most se fog?
Több, mint fél éve randizgattunk egy sráccal. Nagyon jó volt az összes találkozás, de aztán valamiért megharagudtam, végig se hallgattam. És nem is keresett, ami rosszul esett, tudom, hogy hirtelen zártam le a dolgot, de úgy éreztem még kereshetne, ha tényleg érdeklem, hát nem tette.
Most újra keresett, és megint nagyon jót beszélgettünk.
Csak érdekelne, hogy szerintetek ilyenkor még érdemes vagy ha már egyszer nem ment most se fog?
Meg se hallgattad akkor még is miért kellett volna hogy keressen?
Amúgy meg próba szerencse csak most légyszíves ne b**szd el megint.
Azelőtti nap, hogy "behisztiztem" semmi jelet nem adott magáról, és már jó pár napja nem is találkoztunk.
Nem vártam, hogy nyomuljon, egy percig sem. Úgy gondoltam, hogy részéről, ha tényleg csak félreértek valamit, akkor megérhetne még egy próbát megmagyarázni a dolgot, de nem.
A szavaival akkor nagyon azt mondta, hogy erdeklem, de ebből nekem úgy látszott, mégsem annyira.
Nem tudom, hogy ilyen után ebből ennyi idő után, szerintetek még lehetne valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!