Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még egyszer megpróbálnom?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy ideje beszélgetek facebookon. Egy buliban 'ismertem meg', a barátnője mondta, hogy bejövök neki. Akkor bejelölt ismerősnek, egy ideig beszélgettünk, majd amikor elhívtam randira, akkor lerázott, hogy ő most nem akar kapcsolatot. Akkor megszakadt a beszélgetés. Ez volt 2 hónapja. Most 3 hete rám írt, azóta folyamatosan beszélgetünk, magáról és a keresztlányáról küld folyamatosan képeket.
Mit gondoltok, próbáljam elhívni ismét?
2019. márc. 4. 17:48
1/4 anonim válasza:
Szóval az a helyzet, hogy ez az "én most nem akarok kapcsolatot" szöveg MINDIG azt jelenti, hogy valaki más van a képben. MINDIG! Valószínűleg nem jött össze a dolog azzal a másikkal, ezért evickél vissza hozzád, mert végül is bejössz neki. Ha ezután a kitérő után még szóba akarsz állni vele, akkor semmi gond. Mindenképpen hívd el újra!
2/4 anonim válasza:
NEM MINDIG! :D
Én pl azért nem akarok jelenleg kapcsolatot mert volt két nagy szerelmi csalódásom és félek újra belevágni egy kapcsolatba.
3/4 anonim válasza:
Hát, ha már ilyen nyögvenyelősen indult én nem tenném.
4/4 anonim válasza:
Sztem volt neki komolyabb kapcsolata és ne volt túl rajta csak próbálkozott. Sztem most lenne esélyed nála sztem most van túl rajta. Nekem akk volt így mikor rájöttem hogy nem vagyok túl még az exemen így visszavonult fújtam nem akartam beleugrani egy kapcsolatba nem akartam hitegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!