Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen?
Arról van szó, hogy az osztálytársam bejön nekem. Nincs olyan nap, amikor (tanúrán) legalább 1x ne néznénk össze. Megvan az MSN-je, szoktunk is beszélni (nem a szerelemről...), és a minap elkértem a mobilszámát ("ha beteg lennék, lecke ügyben" :D )... Én nem merem ezt megmondani neki se élőben, se MSN-en sem pedig SMS-ben, h bejön nekem... :(
Jah, és még vmi: a szünetekben (tanórák közötti) néha "viccesen szivatgat", pl.: elállja az utamat, enyhébb beszólások, stb. ... Segítsetek! Hogy derítsem ki, h valóban teszem-e neki? Anélkül, h megkérdezném evvel kapcs. őt... xD
Támadt 1 5letem, de nem bizti, h jó... *.*
Az egyik osztálytársamat (lány) "beavatom a dologba", és megkérem, h írjon neki egy üzit MSN-en, h "tetszik neked a ...?" vagy vmi ilyesmi... x'] Tudom, nem valami brilliáns, de azért valami... xD
Bejössz neki, te is tudod.
Már csak bátorság kell... Miért nem lépsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!