Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ez egy pasitól?
Figyelt kérdés
3 randi volt eddig. Mindig én megyek az ő városába(50km-re lakunk egymástol kb). Fel se veti hogy ő eljönne hozzám vagy eljönne értem. Nekem nincs autom, neki van. Már szex is volt(tudom talán korai) és ott sem elégitett ki. Ti folytatnátok vele?2022. máj. 13. 16:07
11/19 anonim válasza:
Teljesen jól csinálod. Akkor dobd ki, ha tudsz külsőre legalább ilyen szinten levő másikat szerezni. Ha nem, akkor örülj, hogy leállt veled.
12/19 anonim válasza:
Én jegelném a dolgot. Nem véletlenül merült fel benned a kérdés.
13/19 anonim válasza:
Hazhoz jon a pina. Ez sokaknak eleg, barmeddig el tudnak igy lenni. Rajtad mulik mikor unod meg, o nem fogja.
14/19 anonim válasza:
Dehogy folytatnám! :D Már eleve nem is mentem volna hozzá 3x úgy, hogy ő egyszer sem jött.
15/19 anonim válasza:
Valaki valaszolna, hogy lett ennyi ferfigyulolo az oldalon? Mert a pontozasok alapjan tele van veluk az oldal.
16/19 Koltt09 válasza:
Ha legközelebb mész, vigyél pizzát
18/19 anonim válasza:
Én nem tudom mi van a pasikkal, már mint a többivel, mert én is az vagyok.
Én vasárnap exem miatt utaztam 200 km-ert, úgy hogy szex se volt. Jó igazából ez az ex dolog is amolyan tök hülyeség, mert azóta is beszélgetünk, és félig meddig olyan mint ha együtt lennénk. És azt mondta rá, hogy hívhatjuk randinak.
Igaz, nekem is volt olyan barátnőm aki mindig jött hozzám, de az elé sokáig kijártam, aztán mivel nem volt biciklije, kölcsönbe megkapta az enyémet. Egy városba laktunk, kb 10 percre laktunk egymástól.
19/19 anonim válasza:
Azok a régi szép idők, amikor még a férfi ment a nőért, majd hazakísérte, és a nő az NŐ volt, a férfi pedig FÉRFI! Ugye értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!