Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a második randi nem jól sikerül, érdemes esélyt adni?
Sziasztok!
Pár hete megismertem egy lányt (Tinder match). Nagyon jól elbeszélgettünk hetekig (sok közös vonás, stb.), bár az első talinál annyit nem tudtam kihozni élő szóban mint online. Ennek ellenére jól alakult.
(További pár hétig ugyan úgy folyt a beszélgetés. Hamarabb nem tudtunk találkozni, munka végett + távolabb is lakunk egymástól)
A második randin viszont a lány szerette volna, ha meglepem valami programmal. Ki is találtam, de a lánynak nem tetszett ezért nem vettünk részt rajta (- én itt már kicsit frusztráltabb voltam mert úgy éreztem csalódott, és várta volna, plusz jó kedve se sok volt). Haza nem szerettem volna menni vagy véget vetni a találkozónak, mivel mind a ketten sokat utaztunk, hogy ez a nap így érjen véget. Elkezdtem alternatívákat ajánlani (nem voltak megfelelőek neki), de a beszélgetés ritmusát se tudtam felvenni mert ezen törtem a fejem.
A vége az lett, hogy elkísértem az állomáshoz és elköszöntünk azzal, hogy majd legközelebb másképp lesz.
Egy pár napig nem beszéltünk, ami furcsa volt mert előtte mindig ő keresett (kivétel nélkül), aztán ráírtam én. A beszélgetés során kiderült, hogy ő nem szeretné folytatni a randizást (a kommunikáció hiánya végett, bár tetszett neki, hogy próbálok valami alternatívát kitalálni).
Persze elnézést kértem, a megtorpanásom miatt, és hogy rosszul vettem le a jelzéseit, nem jellemző ez rám. Persze ő részéről lezártnak tekintett, azóta eltelt 2 hét és még mindig eszembe jut.
Természetesen nem tervezem, hogy írok neki, de valahol nem érzem fairnek a döntését (de tiszteletben tartom).
"Jogosan" nem érzem fairnek a hozzáállását? Mert ha valaki elmondja, hogy ez miatt feszengett és nem tudott "fejben ott lenni", adok neki még egy esélyt (főleg ha miattam készült)?
(Tudom persze, hogy mindenki más, de én magamból kiindulva idáig mindenkihez így álltam.)
(N/27, F/30)
Hu, nekem már az fura, hogy lepd meg valami programmal. Legközelebb találjátok ki együtt, több értelme van,mint hogy kitalálod, szervezkedsz, aztán végül nem tetszik neki (meg semmilyen alternatíva).
2.randira amúgy sem kell nagy program. Ha egy hullámhosszon vagytok, akkor szerintem teljesen elég a séta+evés, a többit a helyzet adja (pl ha elsetaltok egy múzeum mellett és beneznetek, akkor hajrá), esetleg valami túra (de ezt előre kell lebeszelni az oltozes miatt).
Mindenesetre vagy volt más oka is, hogy nem akar több randit, vagy nevetséges, hogy emiatt nem akar egy következőt.
Lehet, hogy te nem voltál szimpatikus, csak udvariatlanságnak tartotta volna ezt szóvá tenni...
2-es válaszoló voltam.
Pont azért nem tetszett neki semmi sem, amit ajánlottál, mert te nem tetszettél neki.
Ezt ő a második randin már érezte. Ebből nem lesz kapcsolat. Keresgélj tovább!
Nekem csak annyi furcsaság van , hogy nem együtt terveztèl vele , ott helyszínen közölted vele hogy csapassatok.
De amúgy ha bejöttèl volna neki,lehet bevállalta volna a programot is.
Így a csaj veled csak a szaros vödröt rúgdosta kb, nem érdemes több időt az ilyen és ehhez hasonló ismeretségek be időt és energiát fektetni
De amúgy is fordítva ülsz már a lovon , a leírtak alapján nem az a kérdés hogy te adsz neki még egy esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!