Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Egy új pasival való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Egy új pasival való ismerkedés során előfordulhatna, hogy nem ülsz be a sportkocsijába, mert azt akarod mutatni, hogy neked nem fontos a pénz?

Figyelt kérdés

Tegyük fel randid van, és a srác így vár téged a ház előtt:

[link]

Mit teszel?

2022. máj. 9. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Megkérdetném miért nem mondta, hogy van gyereke. 😅

Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Hülye logika.

Engem pl nagyon nem hat meg milyen kocsija van...amugy se szeretem a sportkocsikat.

N 30

2022. máj. 9. 15:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem ülök be egy idegen kocsijába, bármilyen is.
2022. máj. 9. 15:43
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
Hasonló a véleményem mint az 5-ös,6-os válaszolóval.
2022. máj. 9. 17:18
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Amíg egy pasit nem ismerek semmilyen kocsiba nem ülök be mellé. A francnak hiányzik, hogy elraboljon/megerőszakoljon egy idegen. Ha meg már ismerjük egymást, akkor tökmindegy milyen a kocsija.
2022. máj. 9. 17:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem ismerem a pasit nem ülök be a kocsijába.Meg amúgy sem jönnek be a sportkocsik.
2022. máj. 9. 17:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan felnevetnék, hogy "elvesztette a fogadást", mert ezt nem veszem be, ő tuti nem velem akart ismerkedni. 40N
2022. máj. 9. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Egyrészt nem ülnék be olyan férfi autójába, akivel életemben először találkozom.

Másrészt elve nem ismerkednék olyan férfival, akinek ilyen autója van.

(A pénzhez való viszonyomnak meg semmi köze ehhez az egészhez.)

2022. máj. 9. 18:52
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Elém jöttek így, beültem, mert nagyon vonzott a pasi, és randizni akartam vele.
2022. máj. 9. 19:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A sportkocsiktól azért "félek", mert annak nem az a lényege, hogy gyorsan menjenek vele? Nekem meg nem hiányzik egy brummogós janigyerek, aki mencizésből felken az első fára.
2022. máj. 9. 19:28
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Első randin semmilyen autóba nem ülök be, meg nem is tudja a lakcímem, ennél azért óvatosabb vagyok.

A későbbiekben... ha azzal jön értem, mit érek azzal el, ha dafkaeségből nem ülök bele a kocsiba... az kinek és miért jó, ha később érek oda a randihelyre, vagy ha együtt akar menni, akkor neki le kell parkolnia a kocsit valahova és fölöslegesen fizetett pluszban benzint és parkolást? Ez ilyen performatív, teátrális bizonygatása lenne annak, hogy nem vagyok anyagias. Attól még nem leszek golddigger, hogy beleülök egy autóba, amivel értem jöttek. Az élet sok más területén meg lehet mutatni, hogy nem vagyok anyagias - pl. én is szívesen meghívom a másikat enni-inni, nem puccos helyekre vitetem magam, nem gond nekem, ha busszal kell menni valahova vagy régebbi típusú alsó kategóriás autóval, nem vásároltatok magamnak mindenféle vackot stb.

2022. máj. 10. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!