Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy egy férfinek mégsem lesz alkalmas az idő ismerkedésre?
Még ismerkedtünk. Ő írt rám a társkeresőn. Egy darabig sokat beszélgettünk, de mostanában eléggé behavazódott egy munka miatt és rám alig van ideje. Múltkor mondta is, hogy annyira rosszul sült ez ki és annyira rossz időpontban ismerkedtünk meg és bocsássak meg és sajnálja.
Ilyenkor mit tennétek?
Tetszik nekem összességében, egy rendes és őszinte pasinak ismertem meg, de találkozni sajnos nem nagyon tudunk... :(
Nekem viszont ez így kínlódás lelkileg.
Értem, szóval biztos vagy valamiben, majd felteszed a kérdést, hogy mi lehet ez, mintha nem tudnád, és aki nem úgy válaszol, mint ahogy te tudod több infó birtokában, az rosszindulatú.
Abból amit írtál ez is egy reális esély volt. De ha meg így van, akkor miért tetted fel a kérdésed? Hogy nekünk vernyogjál a srác helyett?
Azt meg te döntöd el mennyire tolerálod, de ezekszerint semennyire.
Szerintem ráunt a chatelésre. Amíg csak írásban megy a kommunikáció, nehéz fenntartani az érdeklődést. Ez nem a te hibád, övé sem, egyszrűen ilyen ez a médium.
Telfon már sokat segítene, de még jobb lenne a videóhívás. Egyrészt sokkal többet adtok magatokból, másrészt 10x olyan gyors a kommunikáció.
Persze a személyes találkozót semmi sem helyettesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!