Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom hogyan kérdezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogyan kérdezzem meg a lányt, hogy akar-e velem járni és nem merem, ez gáz?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok
2008. dec. 18. 16:28
 1/4 Srapnel ***** válasza:
Nem gáz, csak akkor még nem kell "járnod" vele. Nem való még neked a csajozás, ha nem tudod kitalálni, mit tegyél. Nem fordulhatsz mindig másokhoz, hogy megkérdezd, mi a következő lépés.
2008. dec. 18. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:

háát nem annyira mivel a Magyarok 70 % nem mer megkérdezni egy dögös csajt, .-de még csak beszélgetni se :D

figyi ha jó tippet akarsz akkor

1: BÁTORSÁG!! és kérdezd meg a csajt a dologról ha azt mondja hogy nem, akkor

a, hagyod had ússzon tovább ,valszeg még nincs felkészülve rád :D

b, tepersz tovább , és talán rájön hogy hosszútávon akarsz vele lenni, ez a kezdetleges elutasítás a nőknél amolyan próba amivel kiszűrik a futó,- és a tartós kapcsolatokat =)

2. Ha már terítéken van a kérdés, onnan két út van, vagy összejön vagy nem, utóbbi esetben, ha már télleg esélyed sincs akkor, hagyd a fenébe, nem érdemes egy lány után szédülni, ha mást szeret.

:D Sok sikert!

2008. dec. 18. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
hány éves a csaj?
2008. dec. 18. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
14
2008. dec. 20. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!