Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a lányt, hogy járna e velem?
Figyelt kérdés
fent mindent leírtam.. még annyi bővítésül:
sokat beszélünk és szerintem bír engem nagyon is... 17 éves
én meg 2 évvel fiatalabb
2010. febr. 10. 17:53
1/14 anonim válasza:
Figyi azt nem szokták megkérdezni..inkább hívd el randira 1 párszor aztán ha adja magát a dolog smárold le...
2/14 anonim válasza:
na idefigyejjéééé! Rám. Kérdezek oylantat hogy bészársz! járjá velem g*cóóóóó!!
3/14 anonim válasza:
Szia jarnaml velem ha en jarnek veled?
4/14 anonim válasza:
Szia...lenne egy furcsa kérdésem..de!! Azon gondolkoztam milenne ha összejönnénk?? Legalább megpróbálhatnénk nem ?
5/14 A kérdező kommentje:
és hova érdemes elhívni?
2010. febr. 10. 18:17
6/14 A kérdező kommentje:
a 18:17 esnek üzenem hogy nem hiszem.. nem ismersz és én se téged.. aranyos, vagy de még nem is találkoztunk.. meg nekem az a lány tetszik akit "le írtam" a kérdésben
2010. febr. 10. 18:19
8/14 A kérdező kommentje:
ennyi?
2010. febr. 10. 18:35
9/14 anonim válasza:
bármit mondhatsz, csak ne msn-en tedd.
mert az ciki.
10/14 anonim válasza:
Nah szóval hívd el vhova randizni....pl vmi kávézóba vagy teázóba vagy csak sétáljatok egyet egy parkban...esetleg mozi,de ott nem tudtok annyira beszélgetni(ez első randinak nem vmi jó)...beszélgessetek és smárold le ha közelebb kerültök egymáshoz...pl búcsúzáskor is jó.De ha nem az első randin akkor a másodiko...aztán mondhatjuk azt hogy jártok...nem kell ezt kérdezni:)jön magától:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!