Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk férfi esetében honnan lehet tudni, hogy csak túl félénk ahhoz hogy lépjen, vagy nem érdeklem?
Nincs most senki konkrét, olvasgattam a kérdéseket és ennak kapcsán merült fel (noha korábban én is kerültem hasonló dilemmába).
Ha adott egy férfi egy nő akik valószínűleg szimpatikusnak találják egymást, bejönnek egymásnak. Legalábbis a jelek szerint. Van akin azért látszik ha félénk.
Szóval tegyük fel, hogy a nő igyekszik a férfi értésére adni az érdeklődését, de nem ő akarja először randira hívni vagy csak szimplán nem ő akar dominálni, szóval szeretné ha a klasszikus nemi szerepek az ismerkedésben megmaradnának. Mindegy.
Honnan tudhatja egy nő, hogy a férfi túl félénk hogy lépjen, nem veszi kézbe a dolgokat, vagy csak (annyira) nem érdekli, nem akar tőle semmi többet?
Talán látod rajta, hogy kellesz neki és kínlódik, őrlődik a randira hívás miatt!
Nem érdemes rá fecsérelni az időt!
Egy nem félénk férfi simán lazán elkezd szórakozni, fogja es viszonozza a flörtjeleket, simán eltársalog, fűz hódít nyomul is esetleh es tudatosan nem hiv randira, mert pl csak cseten szórakozik, de van nője.
A félénk férfiak meg mulya bambák, a flörtjeleket nem is értik, így nem is viszonozzák, témát se tudnak nyitni, szókincsük sincs, ha beszélnek is csak magukról tudnak, de akkor sem magukat futtatják hogy bevágodjanak a nőnél(pl.kocsikrol zengene vagy arrol hogy rallyzik stb), hanem pl beszélnek a -senkitnemérdekel- tipusu magányos hobbyjukról, a nő témáihoz alig birnak hozzászolni, nem értik néha a poént sem, nehéz es döcögős veluk a kommunikácio is gyakorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!