Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó kezdet, hogyan tovább? Szóval "szemezgettem"(én 16/F) egy lánnyal(15): én elkezdtem őt nézegetni..
aztán láttam a szemem sarkából hogy ő is nézeget és fel-alá járkál, igazgatja a haját a tükörben és néha néha rám néz
(nincs barátja!) az ő osztályába volt órám)
Hogyan tovább??
jujj de gyerekeees. Nem semmi. :)
De azt tanácsolom, hogy menj oda és kérdezz tőle vmi frappánsat. Aztán minden menni fog magától.
Kezdj el beszélgetni vele, ez a legegyszerubb szerintem.Ha jol veszem ki, osztàly-vagy évfolyamtàrsak vagytok.
Nem is tudom, kellene màr valami roppant frappàns vàlaszt talàlni az ilyen témàju kérdésekre,mint pl" Petike ràmnézett, most akkor mi van???", meg " Hozzàmért a baràtom, most akkor terhes vagyok" vagy " 13 évesek, hogy szeretitek, elolrol vagy hàtulrol??", olyan vàlaszokat, amelyek tokéletesen kielégitik az ilyen kérdéseket feltevok kivàncsisàgàt. Sok esetben sirva rohogok egy-egy kérdésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!