Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvelik a srácok, ha egy nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
3 napja mellém ült egy srác a vonaton, az út vége felé volt egy összenevetésünk a mögöttünk ülők beszédtémája miatt és elkezdtünk beszélgetni. Nem volt kínos csend és sok volt a közös pont is. Bemutatkoztunk, bejelöltük egymást, majd ugyanott szálltunk le.
Szívesen beszélhetnék vele/megismerném jobban, de nem tudom, hogy reagálna, ha ráírnék.
(20/L)
2022. máj. 2. 10:25
2/10 anonim válasza:
Én nem szeretem.
Ha egy nő kezdeményezne, akkor rögtön azt feltételezném, hogy valami érdek van mögötte, vagy csak szórakozni akar.
Jelenleg ahhoz vagyok hozzászokva, hogy én kezdeményezek, így tudnám szívesen fogadni a kezdeményezést.
3/10 anonim válasza:
Ha ő nem írt rád, annak szerintem megvan az oka.
4/10 anonim válasza:
3. Meg ház pont az ilyen hozzáállás mint a tied!
Kérdező írj neki nyugodtan, attól hogy nem kezdeményezett, még lehet tetszel neki.
7/10 harebell válasza:
Írj neki, veszítenivalód nincs :)
8/10 anonim válasza:
Fiatalon nem, érettebb korban egyre inkább 🤔🤔
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszene, én félénk vagyok és egy ilyen dobna a saját önbizalmamon is.
10/10 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, ha egy lány kezdeményezne nálam. Nyugodtan írj neki, bajod nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!