Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne mondanom, hogy ne vegye lerohanásnak?
Van egy lány, akit még nem ismerek, de mivel egy suliba járunk, gondoltam odamegyek hozzá és beszélgetek vele, legalábbis megpróbálok.
Nagyon csinos, szóval tetszik nekem, és szeretném megismerni, de nem tudom hogy csináljam, mit mondjak neki hogy ne legyen túl gyors? Nyilván azzal, hogy odamentem hozzá már jelzem felé, hogy tetszik, de mégsem hívhatom el egyből randira, nem?
Szerintem ez nem olyan egyszerű, mint a filmekben, hogy az első találkozáskor megbeszélik a felek, hogy "ekkor és ekkor igyunk meg egy kávét", és kész.
Mit mondjak majd neki, hogy csináljam ezt az egészet?
Menj oda hozzá nyugodtan, biztos örülni fog neki, ha te is bejössz neki akkor meg pláne. =)
kérdezd meg esetleg milyen órája lesz, meg ilyen alap dolgokat...
szorítok neked =D
16.L
Köszi!
Nem lenne fura ez? Végül is nem ismerjük egymást, csak odamegyek és kérdezgetem a suliról? Nekem biztos furcsa lenne, ha hozzám jönne oda így valaki.
Nem tudom, biztos csodálkozni fog... =)
Én is csodálkoznék =)
Persze mutatkozz be neki, az alap :D meg mosolyogj :D =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!