Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöjjek egy színésszel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek egy színésszel?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok. Egy ideje üldöz engem egy színházi színész, randira hívott stb. Nincsen vele semmi problémám, tetszik külsőre, belsőre is, minden oké, csak attól tartok, hogy mivel színész ezért lehet nem is olyan mint amilyennek mutatja magát. Abszolút nem tartozok ilyen körökbe, nem is ismerek más színészt rajta kívül.

Nem fura összejönni valakivel akinek ez a szakmája?

Gondolom bármit elő tud adni, nem tudhatom hazudik e vagy sem?

Színpadon csók másik nőkkel?

Fura életvitel?

Nem is tudom mit gondoljak, valakinek van valami tapasztalata?

Ő 38 éves, ha ez számít

2022. ápr. 28. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne?! Az is csak egy foglalkozás. Nyugodtan.
2022. ápr. 28. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan színész aki folyamatosan tudja hordani az álarcát. Plussz szerintem ez már benne is felmerült egy párszor, épp ezért nem hiszem, hogy színészkedne a randikon.
2022. ápr. 28. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kockázatosabb, mint bármilyen más foglalkozású. Én mondjuk az "üldözésen" aggódnék inkább.😂Színész is lehet bolond.

A színpadi csókot, és minden egyebet viszont el kell fogadnod. Ha nem megy, bele se kezdj. A munkája része, nem fog a hisztid miatt pályát módosítani. Illetve a munkarendje se egy irodai 8-16-ig kategória. Általában azért házasodnak szakmán belül, mert civilek nem nagyon tudják elfogadni azt, ami ezzel a munkával jár. Gondold végig, neked belefér-e.

2022. ápr. 28. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. ápr. 28. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan emberek mint bárki más.
2022. ápr. 28. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van pár színész ismerősöm, ugyan nem közeliek, de sokat beszélgettem velük anno ilyenekről. Sose tűntek őszintétlennek, sőt.

Ők is csak emberek. Civilben, ő is ugyanúgy Józsi meg Juli. Kizárt, hogy mindig mindenki álarcot mutasson, munkán kívül mindenki önmaga szeretne lenni.

Sokan gondolják, hogy a színpadi csók jelent valamit. Érdekes nekem ez sose jutott eszembe és színész ismerősöm hozta fel pont ezt. Ő mondta, hogy olyankor az ember nem arra gondol, hogy ő mint ember kit csókol meg, nem is a csókra gondol, hanem a szövegre, a mozdulatokra, karakterben van. Nagyon komoly munka van emögött.

Persze Neked kell tudnod, hogy Neked mi fér bele.

Ettől az álarctól nem kell félned szerintem.

Színpadi csók, sikamlós jelenetek, esetleges vetkőzés stb ezt gondold át belefér-e neked. Esetleg beszélgess erről valakivel, vagy hátha idekeveredik egy színész a gyakorira:D

Van színészhallgató barátom viszont, ritkán beszélünk pont amiatt, mert elmondása alapján nagyon komoly hivatás.

De szerintem csak emiatt elutasítani kár volna, max nem jön össze.

Különben is, a boncmester se hangzik jobban:D

2022. ápr. 28. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a munkából adódóan sok színészt ismerek. Közelebbi barátnőm is van 2 színésznő.

Őszintén, én épp egy színészről próbálom lebeszélni magam a racionális érvekkel, és gyakran meg is tudom győzni magam ezzel, bármennyire is tetszik a srác. Én egy 30 éves színész-zenész fiúba zúgtam bele fülig, de tudom, hogy kb. lehetetlen, hogy a valóságban jól működjön a kapcsolatunk. A színészek teljesen más beállítottságúak, van egyfajta stílusuk, és színész közegekben gyakran megy a kavarás (mindkét barátnőm mesélt erről, a színész lányok mind kézről-kézre járnak egy adott társulaton belül). Persze, nyilván nem minden színész ilyen, csak én annyi ilyenről hallottam, és annyi ilyet tapasztaltam, hogy bennem van egyfajta unszimpátia velük kapcsolatban. Szervezőként sok-sok színészt ismertem meg, és nagyon sokuk elviselhetetlen volt számomra. Az a színész fiú, akibe belezúgtam, épp azért fogott meg, mert ő teljesen más, őszinte embernek tűnik nagyon.

Én teljesen megértem, miért tartasz ettől. Ha még nem vagy szerelmes, mérlegeld racionálisan, mennyi negatív és pozitív vonzata van egy ilyen kapcsolatnak. Pl rajongó nők, hétvégi, esti munka, női színészekkel sok próba és esetleg csókjelenetek, stb-stb. Mérlegelj, és dönts.

Én sajnos első látásra beleszerettem, úgyhogy nem hiszem, hogy tudok a racionális erveimre hallgatni, pedig full más világ vagyunk.

29/N

2022. ápr. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!