Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen kevésbé lelkes?
Van egy srác, akivel találkozgatunk. Kinda tetszik, de nem tudom ő mit gondol, mert nem egyértelműen nyomul, hanem csak nagyon kedves, figyelmes, és érdeklődő. Néha beszélünk, és ő hívott el eddig minden közös programra: Bosch kiállítás, koncert stb.
És gondoltam jó, akkor én is elhívom, és elhívtam érettségi után iszogatni stresszmentesítésnek. Na de mióta én elhívtam erre, mintha elvágták volna, nem ír egyáltalán, meg úgy kezel, mintha a világ legdurvább dolga lett volna, hogy én erre elhívtam.
Valszeg az érettségi is közrejátszik, de ti mit gondoltok?
19 lány
Lehetetlen ezeket megmondani, van hogy maga a személy sem tudja. Amennyiben annyi történt amennyit leírtál és normálisan hívtad el, semmi oka nem lenne rá hogy elkedvtelenedjen.
Eddig nem lépett feléd komolyabbat és csak néha beszéltetek, szóval úgy tűnik ez messze nem volt olyan mély mint ahogy gondolod. Lehet csak megakart kicsit ismerni vagy jól érezte magát veled, pluszban most nincs ideje. Lehet a piálás nem jött be neki, ő nem ilyenekre hívott.
Bárhogy is, mást nem tudsz, csak várni. Ha nem jelentkezik, akkor továbblépsz.
olyasmi ember aki elég rendesen szokott inni, szóval nem hiszem hogy ez lenne a gond
de akkor várok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!