Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lenne jó az egy nőnek, ha én karrierista lennék, ha amúgy anyagilag nem vagyok rászorulva?
Volt két rövidebb kapcsolatom az elmúlt félévben és mindkét lány folyton nyomatta,h miért nem akarok jobban előrejutni a munkahelyi ranglétrán, elsősorban nem emiatt értek ezek a kapcsolatok véget, de azért ez is közrejátszott.
Azóta sok nővel randizom, és többüknek ugyanúgy felmerül ez a kérdés, csak nem értem, miért olyan fontos ez.
Amúgy egy multinál dolgozom alkalmazottként,kényelmes meló 8-16ig, nem kell túlórázni, havi 350ezer nettót megkeresek, nekem ez bőven elég, van saját lakásom, meg befektetéseim. Jól élek, nem igénylem azt, h szétdolgozzam magam,meg teperjek,h valami manager vagy osztályvezető vagy akármi legyek.
De akkor miért olyan fontos ez több különböző nőnek is?
Lehet, hogy az az oka, hogy akikkel ismerkedem ők általában eléggé rá van pörögve a karrierre és ezért tőlem is ezt várják el?
Mert felőlem mindenki olyan karriert épít,amilyet akar, én azt is megértem, ha ő karrierista akar lenni, azt is megértem, ha csak valami nagyon alap minimálbéres részmunkaidős melót akar csinálni, csak abba ne szóljon bele, hogy én mit csinálok ezen a téren.
Én meg közben örülnék, ha a párom KEVÉSBÉ lenne karrierista és lenne közös szabadidőnk. :D
Nem minden nő olyan amilyet leírtál, keress tovább.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!