Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a legnagyobb hazugság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb hazugság,amit egy férfi /nő ismerkedés során alkalmazott veled szemben? Mikor jöttél rá?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Egy adott ponton közölte a srác, hogy rákos, utána ha köztünk jól mentek a dolgok, akkor azt állította, hogy jól van, használnak a gyógyszerek, ha valami feszkó volt, akkor az állapota romlott. Végül felmerult bennem a gondolat, hogy talán csak kamuzta az egészet, kB másfél hónapig tartott.
2022. ápr. 20. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem hazudtak semmit, érezni lehetett mindig néhány héten (max 1-2 hónap) belül ha valakit nem érdeklek komolyan.

Ezért is nem értem, hogy esetleg mások miért nem érzik vagy ha érzik akkor a nagy csalódás után miért a másikat hibáztatják, hiszen ők reménykedtek, próbálkoztak.

2022. ápr. 20. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor másként mutatkozott be, mint a neve. Nem tudom miért is, volt egy érzésem, hogy nem mond igazat, és bejött. Miközben kiment a wcre addig a kabátjában megnéztem a személyiét. Soha nem csináltam hasonlót, igaz nem is gyanakodtam.
2022. ápr. 20. 22:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
azt mondta vezérigazgató egy nagy it cégnél közbe meg minimálbéres melós volt
2022. ápr. 20. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Azt mondta, offolta régen az exet,

És csakis velem akar majd szexet.

2022. ápr. 20. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a legnagyobb hazugság amit mondtak nekem annyira jól sikerült, hogy mindmáig nem is jöttem rá, hogy az volt.

Azok közül ami konkrétan kiderült a leggázabb az volt, amikor a csaj azt kamuzta , hogy az X faktorban volt énekes, én meg nem nézek ilyen szarokat, úgyhogy simán elhittem, aztán később,amikor kértem,h küldjön valami videót magáról ahol énekel,akkor semmit nem akart küldeni,az gyanús lett és elkezdtem keresgélni de nem találtam meg sehol,aztán amikor kérdőre vontam akkor letiltott. Egyébként azért hittem el simán, mert egyszer ennek az inverze is megtörtént,hogy pár hétig kavartam egy csajjal aztán szétmentünk és aztán tök véletlen egy facebook-on megosztott videóból észrevettem, hogy ő amúgy egy Való Világ szereplő volt:D

2022. ápr. 21. 00:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindent átfordított , ha ő perverzkedett, rám fogta, mindent projektált...Egy idő után már olyan dolgokat is, amik az ő szájából sem hangoztak el.
2022. ápr. 21. 01:49
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Fúúú, ekkora fertőt.
2022. ápr. 21. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Hazug az egész világ. Megérdemlitek egymást. Hazug a hazugot. Legyetek boldogok, lelki nyomorékok!
2022. ápr. 21. 13:08
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

Azt mondta, hogy német prémiumja van.

Trabant 601 Deluxe-al jött értem.

2022. ápr. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!