Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy meggondolta magát?
Figyelt kérdés
Volt egy randipartnerem, akivel elég jól elvoltam. Csak néhány alkalommal találkoztunk, de a találkozók mindig jól sikerültek. Nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, de úgy éreztem illetve láttam rajta, hogy nagyon lelkes és tervezne velem. Ez a lelkesedés tetszett rajta, ezért én is elkezdtem kicsit beleélni magam. Egyik napról a másikra aztán megváltozott és azt mondta, hogy ne haragudjak, de mégsem szeretne most kapcsolatot senkivel sem, mert inkább magával foglalkozna. Ez mit jelenthet? Elijeszteni nem ijeszthettem el, mert még nem is eveztünk komolyabb vizekre, de mégis mintha ettől félne. Lefeküdni még nem feküdtünk le, így azt sem lehet mondani, hogy csak szexet akart. Állítólag senkivel sem akar most lenni egy darabig. Fura nekem ez az egész.2022. ápr. 20. 15:42
11/14 anonim válasza:
Nagyon nehéz igen - se távolságtartó, se sok ne legyél.
Figyelj, negyvenes vagyok már, elég sok élettapasztalattal. Aki a Te embered lesz, annak pont jó leszel és csak te leszel jó. Nem leszel se sok, se kevés. "Csak" ki kell várnod. Ne vegyék el a kedved.
12/14 anonim válasza:
Nincs arany kozeput. Ha lefojtod az erzelmeid, hogy ne legyel tul sok, akkor majd a kapcsolatban lesznek ebbol problemak. Add onmagad. Akinek sok vagy, azzal ugysem mukodnel jol kesobb sem. Nem eleg talalni valakit, aki nem utasit el, mert eppen raereztel, hogy mit var el toled. Olyat talalj, aki teljesen elfogad teged. Azt pedig csak ugy fogsz talalni, ha latja, hogy milyen vagy es ugy dont melletted. Igy legalabb nem kell gorcsolnod a randikon. Akinek nem jottel be ugy, hogy onazonos voltal, azt ugyanugy tekintheted sikernek, mert egy rossz kapcsolat lett volna csak belole. IGy mindketten megusztatok. Elvezni egymas tarsasagat, az szamit, nem pedig a jol megkomponalt szindarab.
13/14 A kérdező kommentje:
#12: Persze, én se úgy gondoltam, hogy kifordulok önmagamból, de talán a kezdeti odafigyelés ilyen apróságokra, hogy ha látom, hogy nem nagyon szeret pl telefonálni, akkor ne hívogassam ha kell ha nem, szerintem belefér. Most csak mondtam valamit, de a lényeget érted. De alapvetően igazad van.
2022. ápr. 20. 16:42
14/14 anonim válasza:
Én úgy jártam ,mint az egyes, sőt,amikor véletlen összefutottunk a képembe hazudott is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!