Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most meggondolta magát?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meggondolta magát? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

2 hete irogatunk egy lánnyal. Most hétvégén végre sikerült találkoznunk is. 2 órát sétáltunk és jól el is beszélgettünk. Majd este írt hogy reméli jól éreztem magam és megismételhetnénk. Le is beszéltük hogy akkor a kövi hétvégén újra. Ez volt tegnap. De ma meg valahogy alig ír. Holott láttam hogy kb. mindig fent van. Kicsit tartok attól hogy elfognak fogyni a témák. Mert mikor írok neki napközben állandóan csak szmájlikat küld...szerintetek írjak neki kevesebbet? Ha szmájlit ír és csak megnézem, de nem válaszolok az gáz?

Köszi a segítséget!

28F

2020. máj. 3. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gondolta meg magát, de valószínűleg elbizonytalanodott. Fél, hogy ha mindig rendesen válaszol neked, akkor félrevezetően felbátorít téged. Emiatt döntött a smiley-k küldése mellett, mert sem azt nem akarja, hogy azt gondold, elutasít, sem azt nem akarja, hogy azt gondold, lelkes a kapcsolatépítésben. Ilyenkor legjobb, ha te is visszafogod magad és keveset írsz neki, mondjuk egy nap csak egyszer. Most az ő térfelén a labda, ki kell várnod, hogy ő kezdeményezzen, ha akar. Nyomulni ilyen helyzetben biztosan nem szabad.
2020. máj. 3. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Hu ez bajt jelent, én akkor szoktam szmájlikat írni, ha baromira nem érdekel a másik, csak az ha ír én meg láttam akkor csak reagálok rá valamit, ne nézzen bunkónak.

Ebben az esetben az a legjobb, ha nem nagyon írsz neki, érezze ő is egy kicsit lesz.rva magát, ne a magas lovon.

2020. máj. 3. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
nem kell folyamatosan írni. Főleg ha már randis szakaszban vagytok ,és már meg tudtok beszélni mindent élőben is.
2020. máj. 3. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Lányok, amúgy mit gondoltok olyankor, ha minden este hajnali 1-ig beszélgettek aztán egyik nap elkezd kevessebbszer írni a pasi vagy egyáltalán nem ír?
2020. máj. 3. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ő mondta, hogy megismételhetnétek, akkor az jó. Bennem két dolog merült fel: nem lehet, hogy csak barátként szeretne találkozni? A másik pedig, hogy nem akar folyton írogatni, elég ha szeméylesen jól működik a randi. Én azt javaslom, hogy ne írj neki egy nap, csak mondjuk max este 1 cuki mondatot. Ha nem írsz neki, hiányozni fog neki.:)

27/N

2020. máj. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!