Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na merre tovàbb?

Figyelt kérdés
Így 44 èvesen, 20 èv hàzassàg, majd vàlàs utàn merre keresgèljek? Nirmàlis fickó vagyok, most nagy az üressèg bennem, netes keresőket nem preferâlom, ès csal szex az nem az èn stìlusom! Korombeliek, korombeli nőkkel hol ismerkednek? Voltak próbàk de sajna kudarc.... normàlis hölgyek kihaltak? Pesten ès vas megyèben is van lakàsom, a munka nemköt sehova, laptopról dolgozom otthon! Admin ezt ne vedd lègyszi tàrskeresèsnek, a lshetősèget ketesem!
2020. máj. 3. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy regisztralsz tarskeresore vagy varod a sultgalambot.
2020. máj. 3. 02:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
El kellene járnod otthonról pl sportolni, valamilyen klubba, pl kiránduló társaságba stb, ahol van esély ismerkedni.
2020. máj. 3. 04:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvált anyuka szóba jöhet? Nálad van gyerek?

Ebben a korban elég nagy az egyedülálló anyák aránya. Ahol sok gyerek és anyuka van, ott biztos, hogy lesz szingli is. A gyerekek elkezdenek haverkodni, ti is váltotok pár szót. Aztán kiderül.

2020. máj. 3. 05:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Gyermek, kutya, cica, semmise gond! Csak ő ne a múltat sírassa!
2020. máj. 3. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Először a saját lelkivilágod próbáld rendbetenni. Azt írod,hogy kudarcba fulladtak az eddigi ismerkedéseid. Úgy,hogy nincs helyén az önbizalmad nehéz ismerkedni.

Az ismerkedés kapcsán nemigazán jó,hogy otthonról dolgozol, így gondolom keveset mozdulsz ki és minimálisra csökken az ismerkedési lehetőséged.

Ebben a korban talán ismerősökön/barátokon keresztül lehet leginkább ismerkedni. Próbáld ezt meg. Kérd az összes Hozzád közelálló ismerősöd segítségét abban,hogy amennyiben van a közelükben olyan egyedülálló nő aki ismerkedésre vágyik hozzanak Vele össze, vagy legalább vázolják fel mindkettőtöknek a másikat lehetőségként.

Hozzád hasonló korú nő vagyok, a gyerekem már külön él, tehát vélhetőleg Neked se kell kisgyerekes anyával ismerkedned, ilyen helyzethez alkalmazkodnod, feltéve,hogy korban hasonlót keresel.

Nekem is van olyan nőismerősöm aki falun él, elvált, felnőttek a gyerekei,diplomás, vezető, de helyben dolgozik és nullának látja az esélyét. Tehát nők is vannak hasonló helyzetben mint Te, párt keresve.

Én is negyvenesként alakítottam kapcsolatot, bár a jelenlegi barátomat régről ismerem. Nem vagyok híve az összeköltözésnek, inkább egymás közelében élve, de meghagyva a saját, kialakított eddigi életünk egy darabkáját éljük a mindennapjainkat.

2020. máj. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!