Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha a nő ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha a nő ismerkedés során nem válaszolna tovább az üzetekre, akkor még egyet írnátok neki?

Figyelt kérdés

Online beszélgetnétek,azonban egy idő után nem válaszolna a legutóbbi üzenetre.

Ilyenkor írnátok még egyet vagy inkább továbblépnétek és más nő után néznétek?

Ha még ír neki az ember az kicsit már szánalmas?

Vagy 2 napja már egyáltalán nem jelentkezne és az online beszélgetést sem hetekig húznátok.

2020. ápr. 30. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Sose írtam még egyet ilyen helyzetben, aki eltűnik az maradjon is úgy, nem fogok könyörögni neki, akkor csá.
2020. ápr. 30. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Ha folyamatosan chateltetek, akkor az elköszönés nélküli eltűnés bunkóság. Ez esetben hagynám.

Viszont ha a "fél óránként egy üzi" volt a tempó, akkor 1 nap után még rá szoktam írni. Ha erre sem válaszol kb. 1 napig, akkor kuka...

2020. ápr. 30. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Egy próbát megér, ha nem válaszol, én hagynám.
2020. ápr. 30. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Pont ilyen helyzetben voltam/vagyok. Nem válaszolt, sőt meg sem nézte az utolsó üzenetemet. Pár nap múlva megpróbáltam még egyszer, írtam újra. Válaszolt, rövid beszélgetés, majd elég hamar megint nem válaszolt és meg se nézte az utolsót. Most már hagyom.
2020. ápr. 30. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az en onbizalmam nem serul, ha inkabb meg egyszer irok. Persze utana mar nem. Neha mukodik. Neha persze csak kiprovikalt semmitmondo uzenet.

Mindenkivel elofordulhat, hogy valamiert nem valaszolt, es utana nem tud. Azzal egyutt, hogy into jel.

2020. ápr. 30. 19:27
 6/7 peca1000 ***** válasza:
100%
Ha nem válaszol egy napon belül, akkor más nő után nézek. Ezt meg is írom neki, ha letelt az 1 nap.
2020. ápr. 30. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

És ha beteg? Ha komoly problémái adódtak?

Ha elromlott a telefonja? ( egyszer az enyém vízbe esett, napok teltek el, mire jutottam valamire.

Nem írnék rá. Ha vákaszol, válaszol, ha nem tud, megoldja,. Ha akkor sem, nem nyomulok. Pont.

2020. máj. 1. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!