Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményetek? Mennyit számít ez a tény egy ismerkedés során?
Randizgatok egy nővel, akit nemrégen ismertem meg, nagyon tetszik nekem. A tegnapi beszélgetésünk alatt, utalt rá, hogy a volt férjével hol voltak nászúton, de korábban meg azt mondta, hogy a volt férjének nem volt jogsija. Rákérdeztem, hogy hányszor volt férjnél és rávágta hogy 3 férje volt és nagyon szeretné már megtalálni az igazit.
A beszélgetés alatt nem tulajdonítottam ennek különösebb hangsúlyt, de azóta valami motoszkál bennem. Nem tudom a részleteket, de 35 évesen 3 házasságon túl lenni az nem hétköznapi. Az is tény, hogy lehetne 3 hosszabb párkapcsolata is és hajadon, szóval ez csak nézőpont kérdése.
Gabor Zsa Zsa ferfifalo het hazassaggal ( bocs, ha nyolc), de ha valaki huszevesen tobb embert szopott le, azt pl meg se tudod.
Egy talan az into jel, hogy tenyleg mi a fenenek akart ujra beleugrani a hivatalos reszebe. De ha nem veszed el, es csak harom parkapcsolatot nezel, ez nem rossz statisztika. Konnyen valik, aki konnyen hazasodik, talan ennyi van benne. Ne vedd el! De randizz.
Figyelj, lehet, hogy volt két 10 éves házassága meg egy... Oppsz, ja nem. Nem jön ki a matek.
Sorry brada, ez szerintem nem túl jó jel.
A nőben lehet valami, ha 3 férfi elvette, de én fenntartásokkal kezelném.
Lehet, hogy könnyen mond igent, aztán nemet is. Nem valószínű, hogy 3 hülyével futott össze, és nem vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!